Antena Căutare

Te lasă FĂRĂ CUVINTE! Scrisoarea unei mame pentru viitoarea noră: "Nu te cunosc încă, dar te iubesc. Mă rog la Dumnezeu să înţelegi cât de importantă eşti"

O scrisoare emoţionantă a unei mame pentru viitoarea sa noră a devenit virală pe reţelele sociale. Cuvintele sunt de prisos...

O scrisoare emoţionantă a unei mame pentru viitoarea sa noră a devenit virală pe reţelele sociale. Cuvintele sunt de prisos...

Materialul a fost publicat de kudika.ro:

"Cineva m-a intrebat recent ce fel de barbati imi doresc ca fiii mei sa ajunga atunci cand vor creste. Cred ca ma gandesc la asta in fiecare zi.

Chiar daca ma uit la baietii mei si inca ii vad copii, iata ca nu mai cresc copii. Eu cresc barbati. Barbati care intr-o zi vor deveni tati si soti – unul dintre cele mai importante roluri pentru un om. E treaba mea ca mama sa ii cresc astfel incat sa isi indeplineasca aceste roluri cat mai bine. M-am angajat la aceasta responsabilitate si trebuie sa ma ocup de ea in fiecare zi.

Asadar…

Pentru viitoarea mea nora,

Am cateva lucruri pe care vreau sa le spun. Aceasta scrisoare nu va acoperi tot insa, din fericire, vom mai avea timp de vorbit si in viitor.

Eu nu te cunosc inca, insa te iubesc. Te iubesc atat de mult pentru ca, intr-o zi, si tu imi vei iubi fiul. Iar el iti va raspunde cu aceleasi sentimente.

Va veni o zi in care acest baiat murdar, prostut si nebun va fi al tau. El va fi intotdeauna al meu, insa tu imi vei lua locul in foarte multe feluri.

Intr-o zi mana ta o va inlocui pe a mea. Ochii tai ii vor aduce linistea de care are nevoie, iar inima ta va fi casa lui.

Pe tine te va saruta de noapte buna.

Cu tine va impartasi visele sale.

Tu vei fi cea care ii va oferi alinare cand va fi speriat.

Tu vei detine inima lui. Aceeasi inima ce bate aproape de pieptul meu in fiecare noapte.

Intr-o zi, draga mea, acea persoana importanta din viata lui vei fi tu.

Intotdeauna am crezut ca voi avea o fiica. Acum stiu ca acea fiica vei fi tu. Vreau sa stii ca ma rog pentru tine in fiecare zi, la fel cum ma rog si pentru fiii mei.

Acum, tu esti totul pentru parintii tai, la fel cum fiii mei sunt totul pentru mine. Ma rog la Dumnezeu sa fii iubita. Ajutata si incurajata. Ma rog sa fii invatata sa te iubesti mai intai pe tine deoarece fara acea dragoste puternica, nu vei fi la fel de pregatita sa ii iubesti si pe ceilalti cu usurinta. Ma rog sa fii invatata in fiecare zi ca esti un dar de la Dumnezeu. Ma rog sa stii intotdeauna ca atunci cand Dumnezeu se uita catre tine, te vede ca pe o printesa.

Imi cresc copilul pentru ca intr-o zi sa te vada la fel.

Ma rog sa intelegi cat de importanta esti si sa te respecti…. Sper ca esti invatata sa ii respecti pe ceilalti. Ma rog sa nu iti fie teama sa spui ceea ce simti si sa nu iti tii sentimentele si parerile in frau. Barbatii au nevoie de o astfel de femeie in viata lor."

CITEŞTE AICI continuarea!

Zi complicată pentru mai multe zodii: Fecioarele sunt şocate de prieteni, iar Leii trebuie să fie prudenţi! Horoscopul p... Ce spun amprentele tale despre felul în care te comporţi într-o relaţie! Testul are o precizie de 90 la sută...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x