Antena Căutare

Te plictisesc iepurașii de ciocolată, coșul cu vin și cozonac? Câteva idei pentru cadouri inedite de Paște

Oferi în fiecare an familiei și prietenilor iepurași de ciocolată și cozonac? Sunt, de regulă, mâncați în aceeași zi și uitați la câteva zile după. Anul acesta ai putea încerca să te orientezi spre cadouri pe care cei dragi să le poată păstra și care să îi facă să zâmbească tot timpul anului.

Oferi în fiecare an familiei și prietenilor iepurași de ciocolată și cozonac? Sunt, de regulă, mâncați în aceeași zi și uitați la câteva zile după. Anul acesta ai putea încerca să te orientezi spre cadouri pe care cei dragi să le poată păstra și care să îi facă să zâmbească tot timpul anului.

Nu e greu să înlocuiești clasicii iepurași de ciocolată și coșul cu vin și cozonac italienesc cu niște cadouri care să nu fie uitate la doar câteva zile după ce au fost primite. Mai jos am făcut o listă cu câteva idei care ar putea fi o sursă de inspirație.

Un coș de picnic

Indiferent de destinatar, poate fi o idee foarte bună și în ton cu sezonul. Un coș de picnic (sau chiar un rucsac de picnic), echipat cu toate cele necesare îl va binedispune pe cel care îl primește, cu atât mai mult că 1 Mai și ieșirea tradițională la iarbă verde se apropie cu pași repezi. E un cadou simpatic și util, pe care îl va păstra și pe care îl va scoate de la naftalină în fiecare primăvară și vară. Ca să dai și un strop de culoare, ai putea pune în interior și o sticlă de vin franțuzesc sau un bilețel cu un mesaj amuzant.

Un accesoriu

Aici ai foarte multe variante la dispoziție: brățări, lănțișoare, cercei, brelocuri personalizate, ceasuri și așa mai departe. Un ceas, de exemplu, ar putea fi alegerea ideală atât pentru o prietenă foarte bună, cât și pentru un amic suficient de apropiat încât o astfel de investiție să nu pară exagerată. Găsești o mulțime de alternative pe watchshop.ro. Trebuie să ții cont doar de câteva reguli simple: stilul ceasului trebuie să se potrivească cu personalitatea destinatarului (dacă prietenul tău e mai nonconformist, atunci poți căuta un model cu o curea specială) și să verifici dacă e sau nu un produs original.

O fotografie înrămată sau o ședință foto profesională

Asta poate fi o idee foarte bună de cadou pentru prieteni, familie, dar și colegi. Poți căuta pe Facebook o fotografie care știi că le e dragă și o poți duce la developat. Efectul o să fie și mai mare dacă reușești să găsești și o ramă pe măsură. De exemplu, pentru un prieten sau coleg cu un simț al umorului sănătos ai putea să cauți o ramă cu un mesaj amuzant. Sau, dacă nu găsești așa ceva, ai putea să adaugi tu cu markerul ceva simpatic pe spatele fotografiei. La fel, pentru un prieten mai boem, ai putea încerca să alegi o ramă mai artistică, poate chiar pictată manual. Și o ședință foto făcută de un specialist poate fi o idee interesantă de cadou, mai ales dacă știi că destinatarul nu a pus niciodată piciorul într-un studio foto profesional.

O carte

Cărțile nu sunt foarte scumpe, sunt la îndemâna oricui și, dacă nu îți place să mergi prin magazine, le poți comanda oricând online. În plus, atunci când faci un asemenea cadou, nu oferi un obiect, ci o poveste, o evadare din realitate, niște momente de relaxare. Cu toate astea, dacă alegi această variantă, ar trebui să îl cunoști foarte bine pe cel care urmează s-o primească. Ce fel de cărți citește? Science fiction? Istorie? Romane polițiste? Ce autori îi plac? Ai putea descoperi că adoră să citească science fiction, dar că nu e fan Isaac Asimov și Arthur Clarke, doi dintre cei mai cunoscuți promotori ai genului. Dacă îți aloci câteva zile să investighezi puțin cum stau lucrurile, sunt șanse mari să reușești să faci cadou un volum care să îl bucure sincer pe cel care îl primește.

Orice ai alege să oferi în dar, nu uita că în cele din urmă contează mai mult intenția și dragul cu care ai făcut acel gest și mai puțin obiectul în sine sau valoarea lui.

96 de morți, 766 de răniți. ”Se auzea cum le trosneau oasele de gard”. ”S-au urinat pe decedați!”... A ars și coroana de spini a lui Iisus Hristos! Momentul în care turnul Catedralei Notre-Dame cade în flăcări!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x