Antena Căutare

Te străduieşti să-l "citeşti"? Zodia lui îţi spune o mulţime de lucruri despre caracterul partenerului tău

Încerci să-l citeşti din comportament, gesturi, vorbe, felul în care se îmbracă. Te-ai gândit însă că semnul zodiacal pe care îl poartă îţi poate spune numeroase lucruri despre partenerul tău? Unele caracteristici se potrivesc de minune, iar pe altele le poţi adapta. Iată!

Încerci să-l citeşti din comportament, gesturi, vorbe, felul în care se îmbracă. Te-ai gândit însă că semnul zodiacal pe care îl poartă îţi poate spune numeroase lucruri despre partenerul tău? Unele caracteristici se potrivesc de minune, iar pe altele le poţi adapta. Iată!

Berbec

Nativul din Berbec are o esenţă bună. Te iubeşte cu adevărat şi ar face orice pentru tine. Intenţiile sale sunt lăudabile, iar puterea sa de sacrificiu imensă! Deşi imaginea de ansamblu e bună, detaliile sunt cele care fac diferenţa.

Taur
Iată un bărbat care va avea grijă de sufletul tău ca de o floare rară. Taurul se poartă exemplar cu femeia iubită. Lângă el nu-ţi va lipsi nici confortul sufletesc, nici plăcerea trupească, având în vedere că acest nativ e un amant desăvârşit. Taurul va face tot ce poate ca să te ţină lângă el.

Gemeni
Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă.

Rac
Întrebarea nu este cât de periculos e Racul pentru sufletul tău, ci cât de periculoasă eşti tu pentru al lui! Acest bărbat o preţuieşte enorm pe femeia iubită şi o tratează ca pe o regină. Îţi face toate poftele, te urcă pe un piedestal şi te venerează. Îţi oferă ţie maximă putere.

Leu
Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu mai contează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza să constaţi că priorităţile sale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine. Pentru el eşti doar un trofeu.

Fecioară
Bărbatul din Fecioară este Domnul Perfecţiune. El îţi frânge inima pentru că niciodată nu eşti suficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru că te iubeşte, pentru că vrea să te ducă pe drumul cel bun.

Balanţă
Iubirea Balanţei e una înşelătoare, una care oscilează în mod aleatoriu. Bărbaţii din această zodie te pot copleşi cu stările lor schimbătoare, trecând de la romantism şi serenitate, la dramă şi izolare. E greu să prezici viitorul cu ei. Pericolul constă, însă, în faptul că nici Balanţa nu ştie ce simte şi nu poate lua o decizie în mod pragmatic.

Scorpion
Iubirea Scorpionului poate fi cel mai de preţ dar pe care îl primeşti. În braţele acestui nativ te vei simţi ocrotită. El te va iubi fără ezitare, indiferent de câte obstacole se interpun între voi. Puterea sa de sacrificiu este totală! Totuşi, Scorpionul are şi o latură întunecată, pe care nu o poţi ignora. Dacă îl superi, nu este genul care să uite.

Vărsător
Odată domesticit, Vărsătorul este un bărbat de poveste: inteligent, amuzant, inventiv în pat şi familist convins. Până aici există însă mai multe etape de parcurs. Acest nativ nu se lasă cu una cu două. Doar o femeie specială poate să-i tempereze tendinţa de răzvrătire şi nevoia de libertate.

Capricorn
Găseşti sub acest semn zodiacal un bărbat statornic, care îşi poate lua un angajament faţă de persoana iubită şi care îţi va oferi acea siguranţă de care ai nevoie, pe termen lung. Nu este genul care să te rănească cu vreun gest necugetat. Totuşi, lângă el vei simţi uneori că duci o existenţă monotonă.

Săgetător
Nativul din Săgetător n-are intenţii rele. El este un tip sincer, care îţi va spune din capul locului că adoră aventurile şi că e genul care se plictiseşte repede lângă aceeaşi femeie. Tu vei considera, însă, că eşti excepţia care confirmă regula.

Peşti
Bărbatul născut în zodia Peşti este un idealist, care crede cu tărie în suflete pereche. El are o imagine clară a iubirii în mintea sa. Întrebarea este dacă te poţi ridica la înălţimea aşteptărilor lui.

NASA a confirmat existenţa primei planete care ar putea conţine apă în stare lichidă... EMOȚIONANT! "Scrisoarea de rămas bun" a lui Garcia Marquez. Cuvintele care te vor face să reflectezi......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x