Antena Căutare

Te strâng pantofii? Într-o clipă problema nici că va mai exista! Ia un uscător de păr și...

Este probabil scris în legile lui Murphy că cea mai bună pereche de pantofi a ta să te şi strângă. Câteva kilograme în plus sau neatenţia la detalii atunci când i-ai cumpărat sunt de ajuns că pantofii făcuţi să ia ochii să zacă acum în debara.

Este probabil scris în legile lui Murphy că cea mai bună pereche de pantofi a ta să te şi strângă. Câteva kilograme în plus sau neatenţia la detalii atunci când i-ai cumpărat sunt de ajuns că pantofii făcuţi să ia ochii să zacă acum în debara. Nu dispera însă, încălţările pot ieşi din nou în lumina reflectoarelor, dacă aplici câteva metode de lărgire a pantofilor, simple şi la îndemână oricui.


Prima metodă este purtarea unor şosete ude, umezite cu apă caldă şi apoi puse în picioare. Încălţaţi pantofii cu pricina şi apoi daţi o tură prin curte sau casă şi veţi vedea că aceştia vor ceda. Bineînţeles, trebuie să repetaţi procesul de câteva ori înainte că pantofii să ia formă finală obedienţă.

Şi pentru că am vorbit de şosete, să le lăsăm un pic în picioare pentru a le folosi la a două metodă de lărgire a pantofilor care are la baza procesul natural de dilataţie. Puneţi-va nişte şosete groase în picioare, încălţaţi pantofii-problema şi luaţi uscătorul de par pe care să îl setaţi la temperatura medie.

Plimbaţi uscătorul pe întreagă suprafaţă a pantofilor preţ de câteva minute, timp în care mişcaţi neîncetat din degete pentru a-i largi.Efectul este garantat dacă încercaţi acesta metodă de câteva ori.Bazându-ne pe acelaşi principiu al fizicii, pune o oală cu apă la fiert. Când încep să apară aburii, ţine pantofii cu interiorul în jos deasupra oalei. Vaporii fierbinţi determina pielea să se lase şi să devină mai flexibilă. După 2 minute, poţi introduce în pantofi hârtie sau ghemotoace din şosete, pentru că pielea să se lase mai mult şi să-şi menţină formă.

Oricât ar părea de incredibil, una dintre metodele eficiente este introducerea pantofilor încăpăţânaţi în congelator. Nu oricum însă, ci cu câteva pungi de apă în interiorul lor, din care aţi scos aerul şi introduse în partea unde simţiţi că va bate. Prin îngheţare apă îşi măreşte volumul şi astfel lărgeşte şi pielea naturală.

Nu în ultimul rând, apelaţi la cel mai cunoscut truc de lărgire a pantofilor din piele. Masaţi-le interiorul cu spirt sau introduceţi în interior câteva şosete făcute ghemotoc şi îmbibate în spirt, alcoolul făcând pielea mai moale şi mai flexibilă. Puneţi-va, de asemenea, încrederea într-o crema hidratantă cu care să ungeti interiorul pantofilor.

Sursa: cyd.ro

Știai că există așa ceva? Lacul Sărat de lângă Brăila, LOCUL MIRACULOS unde Ţepeş îşi vindeca oştenii... VIDEO: Micul Dominic s-a apucat de muzică! Primul duet cu tatăl său, Alex Velea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x