Antena Căutare

Te vei topi de atâta drăgălășenie! Cum decurge prima întâlnire a unui bebeluș și a unei pisicuțe adoptate

Când ai un copil, decizia de a adopta un animal este una greu de luat. Balanța avantajelor se poate dezechilibra în fața celei care „ține” dezavantajele! În plus, temerile părinților pot fi foarte mari!

Când ai un copil, decizia de a adopta un animal este una greu de luat. Balanța avantajelor se poate dezechilibra în fața celei care „ține” dezavantajele! În plus, temerile părinților pot fi foarte mari! Și, nu de puține ori, întemeiate.

Însă exemplul din clipul de mai jos depășește orice așteptare! Atunci când micuţul Robert şi pisicuța Meaw au dat nas în nas, lucrurile au stat cum nu se putea mai bine: a fost dragoste la prima vedere.

Inițial, părinţii bebeluşului s-au decis cu greu să aducă acasă o pisicuţă proaspăt adoptată, fiind îngrijoraţi cu privire la reacţia celor doi. Însă nu au putut decât să îi privească cu admirație!

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai simplu test! Mută un singur beţisor și vei obține rezultatul corect. Ai găsit soluția perfectă?... Cele mai periculoase zodii, potrivit datelor furnizate de FBI. "Ucide din plăcere și lasă o semnătură pe trupurile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x