Căutare Live

Te-ai gândit la asta? Data nunţii vorbește despre VIITORUL căsniciei tale

Ai făcut marele pas! Te-ai căsătorit și acum vrei să afli ce spune data aleasă despre căsnicia voastră.

Ai făcut marele pas! Te-ai căsătorit și acum vrei să afli ce spune data aleasă despre căsnicia voastră.

Sau poate vrei sa alegi o zi anume pentru acest eveniment, o zi care să-ţi garanteze succesul și sporul în casă ori în relația de familie

Iată ce spune data nunţii despre viitorul căsniciei tale:

Nunta în Berbec: 21 martie – 19 aprilie. Dacă te-ai căsătorit sau urmează să faci acest pas în zodia Berbecului, vei avea parte de multă spontaneitate în relaţia de cuplu. În cazul acesta partenerii vor fi independenti în relaţie, dar în acelaşi timp de nedespărțit.

Nunta în Taur: 20 aprilie – 20 mai. Pentru că Taurul este extrem de senzual, asta se va reflecta şi asupra căsniciei tale. Dacă încă nu v-aţi unit destinele, află că mariajele din zodia Taurului sunt solide şi îmbină elementele traditionale cu cele nonconformiste.

Citește AICI continuarea articolului!

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri