Te-ai întrebat vreodată de ce într-un pachet sunt 20 de ţigări? Răspunsul te va uimi!

Orice fumător ştie că într-un pachet sunt 20 de ţigarete, dar câţi s-au întrebat care este motivul? Specialiştii au dat răspunsul!

Orice fumător ştie că într-un pachet sunt 20 de ţigarete, dar câţi s-au întrebat care este motivul? Specialiştii au dat răspunsul!

Conform acestora, o ţigară ridică nivelul serotoninei pentru 40 de minute. Scade hormonul, apare pofta de încă o repriză de fumat. Un pachet asigură, aşadar, 13 ore - o zi întreagă, dacă excludem somnul.

Serotonina, cunoscută şi că hormonul fericirii, ne influenţează direct dispoziţia, somnul şi multe alte funcţii esenţiale ale organismului.

Anul trecut, românii au cheltuit, în medie, 94 de lei lunar pe gospodărie pentru a-şi procura ţigări, tutun, articole şi accesorii de fumat, arată datele prezentate de Institutul Naţional de Statistică (INS). Statistica pe regiuni privind cheltuiala cu ţigări, tutun şi accesorii arată că maximele sunt întâlnite în Bucureşti-Ilfov şi Vest, iar minimele - în Moldova (Nord-Est) şi Oltenia.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri