Antena Căutare

Temperaturile ridicate pot afecta sănătatea

Expunerea la soare afectează sănătatea corpului uman. Efectele sunt reprezentate de accelerarea vârstei pielii, provocarea de riduri adânci dar și diferite tipuri de cancer de piele.

Expunerea la soare afectează sănătatea corpului uman. Efectele sunt reprezentate de accelerarea vârstei pielii, provocarea de riduri adânci dar și diferite tipuri de cancer de piele.

Antony Young, profesor de fotobiologie experimentală la King's College din Londra, avertizează că majoritatea pagubelor cauzate de radiațiile ultraviolete nu sunt vizibile cu ochiul liber. Cancerul de piele are un efect întârziat, acesta poate apărea și peste 20 de ani.

"Ceea ce vedem, de obicei între șase și 24 de ore mai târziu, sunt arsurile solare. Dar asta este doar manifestarea clinică vizibilă a unei cantități uriașe care începe să apară de îndată ce vă expuneți pielea la soare", declară Young.

Aplicarea în mod corect a protecției solare reprezintă o modalitate bună împotriva efectelor provocate de radiațiile solare. Antony Young declară faptul că oamenii aplică doar o treime din cantitatea recomandată de protecție solară dar și faptul că aceștia nu folosesc în mod corect produsele.

Un baterist a suferit un atac cerebral pe scenă, dar a continuat să cânte, în agonie, până când s-a prăbușit! Atenție, i... Producția Apple Mac Pro se mută în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x