Antena Căutare

Terapie cu electrosocuri, impotriva dependentei de Facebook

Doi studenti americani au realizat un dispozitiv care transmite electrosocuri in momentul in care petreci prea mult timp pe Facebook. Cei doi au venit cu aceasta idee dupa ce au realizat ca pierd peste 50 de ore pe saptamana urmarind aceasta retea de socializare, relateaza New York Daily News.

Dispozitivul inventat de cei doi se numeste Pavlov Poke si transmite un electrosoc la nivelul mainii, in momentul in care detecteaza o activitatea prea indelungata pe Facebook.

Exista si o solutie alternativa, pentru cei care se tem de o avertizare electrica. Pavlov Poke poate posta un anunt pe un site de recrutari, in care se mentioneaza ca esti dispus sa platesti pe cineva numai sa te sune si sa-ti atraga atentia ca stai prea mult timp pe Facebook sau te uiti la prea multe clipuri pe YouTube.

Aparatul a fost conceput pentru a realiza o farsa, asa ca nu este de vanzare. Cu toate acestea, a generat o multime de discutii pe site-urile specializate in IT si a atras atentia, inca o data, asupra faptului ca dependenta de retelele de socializare este o problema reala.

Sa vezi si sa nu crezi! In Letonia exista un hotel in care oamenii sunt tratati ca niste detinuti!... FOTO! Doi calugari din Tokio si-au deschis propriul bar! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x