Antena Căutare

Test de inteligență rapid! Adaugă o singură linie și rezolvă problema matematică. O mamă s-a chinuit, însă fiul a reușit rapid

Un test de inteligență a devenit virală și face senzație în toată lumea. Mulți s-au chinuit să rezolve problema matematică, însă un puști a găsit soluția în doar 3 secunde. Tu cât de bine de descurci?

colaj foto cu problema de matematica si mama alaturi de fiul sau Galerie
O simplă problemă de matematică s-a transformat într-un test de inteligență rapid | capturi tiktok @xivecct75

O femeie s-a filmat în timp ce încearcă să rezolve o problemă de matematică. După ce își chinuie mintea timp de câteva minute, fiul ei rezolvă totul în doar 3 secunde și mama rămâne uimită. Întreaga întâmplare a fost filmată și clipul video a devenit viral pe TikTok. Tu cât de bine te-ai fi descurcat?

Un test de inteligență bazat pe o problemă de matematică a devenit viral și face senzație pe TikTok

O mamă a încercat să rezolve o problemă matematică, însă degeaba s-a chinuit, fiindcă nu a reușit să găseaască soluția potrivită. Câteva minute mai târziu, fiul femeii ia foaia, desenează o linie și toată formula capătă sens! Mama îl privește apoi uimită, surprinsă fiind de cât de rapid a găsit cel mic soluția!

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este hoțul care a furat un ceas. Iată răspunsul

Bărbatul femeii a filmat întreaga întâmplare și a publicat clipul video pe TikTok. În scurt timp, acesta a devenit viral și a stârnit numeroase comentarii, reacții și distribuiri de la oameni din întreaga lume. De asemenea, Mai mult decât atât, problema de matematică s-a transformat într-un test de inteligență viral. Nu puțini au fost cei care au încercat să găsească răspunsul la întrebare, însă puțini au reușit să facă asta, fără să se uite direct la răspuns. Dacă totuși ai reușit să descoperi soluția fără să trișezi, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ești o persoană inteligentă.

În filmare se observă cum bărbatul femeii îi spune că poate să adauge doar o linie în desen pentru ca problema matematică să fie complet rezolvată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doamna cu pricina pare că se confruntă cu numeroase bătăi de cap. Încearcă să spună diferite variante, totul în timp ce stă lângă fiul său. La un moment dat, puștiul aruncă un ochi în foaia femeii și vede despre ce problemă de matematică este vorba.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență incredibil. Găsești stăpânul câinelui din imagine în 15 secunde? Iată răspunsul

Se gândește timp de câteva secunde, apoi ia pixul și desenează o linie. Când se uită apoi la foaie, mama rămâne bulversată, fiindcă cel mic a găsit soluția corectă în cel mai rapid și simplu mod posibil, arată cei de la mirror.co.uk.

Până să descopere soluția, oameni din întreaga lume au încercat să rezolve acest test de inteligență rapid, însă puțini au fost cei care au reușit. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli răspunsul.

Cum arată, de fapt, fața unei furnici. Mulți au spus că vor avea coșmaruri după ce au descoperit asta... Un bărbat s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale, iar ce a început ca o cerere în căsătorie romantică s-a terminat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x