Antena Căutare

Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă care alergător a trișat la concurs, de fapt. Care este răspunsul corect

O imagine cu trei sportivi aflați la un concurs de alergare s-a transformat într-un test de inteligență viral. Tot ce trebuie să faci este să privești poza și să spui care este alergătorul care a trișat la competiție. Deși răspunsul este evident, puțini reușesc să dea soluția corectă.

imagine cu picioarele unor alergatori Galerie
O imagine cu trie alergători s-a transformat într-un test de inteligență viral | sursa foto: Profimedia

Testele de inteligență sau iluziile optice sunt adevărate provocări pentru mintea oricui și pot scoate la iveală detalii importante despre o persoană. În cazul de față, tot ce ai de făcut este să te uiți cu multă răbdare la poza cu cei trei alergători și să încerci să îți dai seama care dintre ei a trișat în timpul concursului de alergare. Deși răspunsul este evident, foarte puțini reușesc să își dea seama care este soluția corectă.

O imagine cu trei sportivi care participă la un concurs de alergare s-a transformat într-un adevărat test de inteligență. Descoperă care este răspunsul corect

Așa cum se poate observa încă de la prima vedere, desenul surprinde trei persoane care aleargă spre pamblica roșie ce anunță sfârșitul unui concurs de alergare. În stânga este un bărbat roșcat ce poartă un tricou verde, în mijloc se află o femeie brunetă îmbrăcată în bustieră și pantaloni portocalii, iar în dreapta aleargă un bprbat blond, în maieu și pantaloni scurți albaștri.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este tatăl bebelușului, de fapt. Iată răspunsul

Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la această imagine și să încerci să îți dai seama care dintre cei trei alergători a trișat pe parcursul întrecerii. Deși răspunsul este cât se poate de evident, puțini sunt cei care reușesc să își dea seama despre ce este vorba, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trebuie să te folosești nu doar de simțul analitic, ci și de diferitele detalii sau indicii oferite de această poză. Deși poate inițial ți s-a părut totul floare la ureche, iată că provocarea nu e una tocmai ușoară.

Nu renunța, ci continuă să urmărești atent poza, detaliu cu detaliu. Doar așa vei descoperi ce alergător a trișat în timpul concursului, de fapt.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și găsește cele 5 obiecte ascunse. Doar cei isteți reușesc

Dacă te-ai plictisit sau pur și simplu nu ai reușit să îți dai seama de răspunsul corect, atunci noi îți oferim soluția. Dacă privești atent cei trei sportivi vei observa că unul dintre ei (cel din dreapta) nu este deloc trnaspirat, ba dimpotrivă, chipul său este extrem de vesel și relaxat în comparație cu cel al rivalilor săi. Acesta lucru arată că el a trișat pe drum, fie folosind mașina, fie alte metode pentru a parcurge mai ușor distanța de alergat, arată cei de la mirror.co.uk.

O altă provocare similară este care te pune să descoperi cine este hoțul dintr-un șir de cinci bărbați. Tot ce ai de făcut este să privești foarte atent poza și să încerci să descoperi cine este hoțul, de fapt. Dacă descoperi vinovatul în mai puțin de 15 secunde, atunci sigur ești o persoană isteață.

Un bărbat a crezut că vede o pisică în jurul casei, însă când s-a apropiat a descoperit că era altceva. Ce comoară a găs... Problemă de logică. Ce număr corespunde cifrei 6? Nu ai nevoie de matematică pentru a afla răspunsul corect. Care este s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x