Antena Căutare

Testul ADN a schimbat viața unor gemene, după 46 de ani. Deși arată la fel, femeile au realizat că nu sunt chiar surori

Două surori din SUA au avut parte de o surpriză după ce şi-au făcut testul ADN! Femeile care par gemene au vrut să afle mai multe detalii despre istoria familiei, însă au descoperit lucruri noi despre ele. În urmă rezultatului ADN, cele două au aflat că de fapt nu sunt pe deplin surori biologice.

În ciuda asemănării dintre cele două, rezultatele ADN au confirmat că femeile nu sunt pe deplin surori biologice. Una dintre ele are alt tată. Secretul a ieşi la iveală tocmai după 46 de ani, iar şocul pe care l-au avut a fost imens.

Cel mai chinuitor a fost pentru Lee Wolfe, când a aflat că omul care a crescut-o atâţia ani nu este tatăl ei. Mai mult de atât, femeia mereu a crezut că moşteneşte trăsăturile tatălui vitreg. Şi mai trist a fost atunci când a aflat că toată familia ştia, inclusiv tatăl adevărat.

Cu toate că descoperirea pe care au făcut-o nu a fost tocmai plăcută pe moment, femeile sunt bucuroase că au aflat adevărul. Mai mult de atât, Lee Wolfe are în plan să scrie şi o carte despre povestea ei de viaţă.

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini ce pot fi adoptaţi... Toaleta cu capac de aur a unui celebru artist din lume, scoasă la licitație. Cât valorează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x