Antena Căutare

Testul care încurcă și cel mai perspicace om. Tu câte lemne vezi în imagine | Iluzie optică virală

Aceste puzzle-uri vă vor ajuta să vă îmbunătățiți concentrarea, memoria și capacitatea de a învăța. Este, de asemenea, o activitate distractivă, care vă poate ajuta să vă destindeți. Află în rândurile de mai jos ce cred oamenii despre acestă iluzie optică dificilă.

iluzie optica Galerie
Testul care încurcă și cel mai perspicace om. | Captură Twitter

Această iluzie optică uluitoare a provocat o dezbatere online, deoarece oamenii văd un număr diferit de blocuri în imagine, ceea ce îi face să-și pună la îndoială viziunea asupra lucrurilor.

Adesea, oamenii privesc aceeași imagine și o văd în moduri complet diferite. Ochii noștri trimit semnale către creier, iar acesta creează o percepție, dar aceasta poate varia de la o persoană la alta și poate determina uneori și trăsături de caracter și niveluri diferite de IQ.

Citește și: Simbolul ascuns pe care îl vezi prima dată în această poză dezvăluie cum ești tu cu adevărat. Testul care nu dă greș niciodată

Câte blocuri de lemn sunt în această iluzie optică

Provocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un rezultat.

Iluziile optice sunt o modalitate distractivă de a-ți ascuți inteligența și de a găsi mici detalii în imagini, iar acestea te fac adesea să te îndoiești de capacitatea ta de observare pentru că ele sunt menite să te încurce. Acest ultim puzzle i-a pus pe mulți adulți în încurcătură și a stârnit o dezbatere pe Twitter, oamenii nefiind siguri de numărul de blocuri din imaginea care le dă de gândit.

Unii oameni pot vedea patru blocuri, în timp ce alții pot vedea doar trei pe jos. Mulți se întreabă acum câte blocuri există cu adevărat în această ilustrație specială, concepută special pentru a vă lăsa cu capul în nori.

Citește și: Doar cei cu "putere cerebrală mare" pot găsi două antilope în această iluzie optică. Rezolvă testul în 5 secunde

Internauții și-au spus părerea: "Sunt 4, dacă vezi 3, este ceva în neregulă cu tine", a scris un utilizator Twitter. În timp ce un altul a adăugat: "Mă uit la asta de 30 de minute și tot văd doar trei blocuri. Fac ceva greșit?". Un al treilea a repetat: "Sunt 4, dacă vezi 3, e sigur ceva în neregulă cu tine".

În timp ce un al patrulea a comentat: "Sunt 3, această iluzie pare complicată la început, dar trebuie doar să te uiți destul de atent ca să o vezi."

Citește și: Doar cei cu un IQ ridicat pot depista un I ascuns în imagine, în doar 9 secunde. Testul care dezvăluie cât de inteligent ești

Mulți oameni s-au împărțit în privința numărului de persoane, iar unii văd chiar cinci, după cum a sugerat unul dintre ei: "poate că nu mă duce mintea, dar eu văd cinci."

Câte poți distinge din fotografie? Adevăratul răspuns rămâne un mister, spune tabloidul Mirror, deoarece totul se bazează pe percepția individuală.

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune. Îți întindem o mână de ajutor și îți evidențiem exact cum ajungi la răspuns! Arată-le și prietenilor tăi testul și vezi câți dintre ei sunt atenți la detalii!

Citește și: Doar cei cu "vedere telescopică" pot găsi în 10 secunde pisica furișată din imagine. Testul care a măcinat zeci de oameni

Top 50 țări cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se clasează România... Ce se întâmplă dacă vezi un nor ascuțit pe cer. Specialiștii atrag atenția să te adăpostești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x