Antena Căutare

Testul ce a pus pe jar internetul! În această imagine pare că totul este în regulă, dar nu este așa! Câte greșeli poți găsi? FOTO

Un test pune pe jar internetul. Există o singură cerință – să găsești toate greșelile dintr-o imagine alb-negru, cu o familie numeroasă, aflată în propria locuință.

Testul ce a pus pe jar internetul! În această imagine pare că totul este în regulă, dar nu este așa! Câte greșeli poți găsi? FOTO Galerie
Câte greșeli poți găsi în imagine?

În imagine – o ilustrație alb-negru, apare o familie obișnuite din anii 1950, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, formată din cinci copii și părinții lor.

Mama și cei patru copii mai mari apar așezați la masă, în timp ce tatăl apare așezat pe canapea, citind ziarul, alături de cel mai mic copil – o fetiță, care se joacă cu un ursuleț de pluș.

O provocare „înnebunește” internetul! Testul ce îți arată dacă ai spirit de observație dezvoltat. Poți să găsești microfonul din imagine?

Totul pare normal și frumos, dar imaginea ascunde 12 greșeli. Internauții s-au luat la întrecere să le găsească.

Dacă vrei să te verifici sau pur și simplu vrei să vezi care sunt cele 12 greșeli din imagine, deschide galeria foto de mai sus!

Un test asemănător le cere celor care se încumetă să îl rezolve să găsească intrusul dintr-o imagine.

O femeie a născut gemeni la vârsta de 68 de ani. Soțul ei, în culmea fericirii: ”Toată viața am crezut că acest vis va d... Calendar Bacalaureat 2020. Când sunt examenele de BAC și cum se vor organiza acestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x