Antena Căutare

Teza de doctorat a Elenei Ceausescu a fost scoasa la vanzare pe un site american

Cu totii stim ca Elena Ceausescu, in ciuda celor patru clase pe care le-a facut, a fost un om de stiinta emerit. Lucrarea sa de doctorat este la mare cautare in intreaga lumea, incat a ajuns sa fie vanduta pe internet.

"Polimerizarea stereospecifica a izoprenului". Acesta este titlul lucrarii cu care Elena Ceausescu, sau tovarasa academician doctor inginer, asa cum ii placea sa ii se spuna, a deveni doctor in chimie in anul 1967. E bine de stiut ca tovarasa, cu cele patru clase ale dumneaei, a avut in spate o armata de savanti de renume care au pus cap la cap lucrarea de doctorat. La final, Elena Ceausescu a adunat laudele si numeroasele titluri de doctor honorius primite de la mai multe universitati din lume.

La mai bine de 40 de ani de la aparitia sa, lucrarea este la mare cautare peste hotare. Asa a ajuns sa fie vanduta pe unul dintre cele mai mari site-uri de cumparaturi online din Statele Unite ale Americii, amazon.com. Varianta in engleza costa 60 de dolari, iar cea in limba romana, 44 de dolari. O varianta mai uzata a fost vanduta cu doar 5,75 de dolari.

Omul care-si vede lungul nasului: barbatul care a acceptat cu umor o proteza magnetica pentru a trai... Vezi cum arata cel mai lung autobuz din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x