Antena Căutare

Ţi-ai dezvăluit ADRESA pe Facebook? Mare greşeală! Şterge-o imediat!

Facebook-ul a ajuns să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. Cu milioane de utilizatori în întreaga lume, a devenit, fără doar şi poate, cea mai cunoscut reţea de socializare.

Ţi-ai dezvăluit ADRESA pe Facebook?  Mare greşeală! Şterge-o imediat!
FB

Facebook-ul a ajuns să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. Cu milioane de utilizatori în întreaga lume, a devenit, fără doar şi poate, cea mai cunoscut reţea de socializare. Deși este amuzant să postezi fotografii, statusuri şi melodii, unele lucruri ar trebui ținute pentru tine. Pe timeline-ul tău, nu ar trebui să postezi pe lângă data și locul nașterii, adresa.


Adresa la care locuiești este o informație pe care ar trebui să o cunoască doar rudele și oamenii foarte apropiați din viața ta. Numeroase jafuri au avut loc după ce hoții au aflat de pe Facebook unde locuiește o persoană, așa că dacă ai trecut-o deja, este momentul să o ștergi.

Probabil te simți bine când toți prietenii tău îți scriu „La mulți ani” pe Facebook, însă ar trebui să te gândești de două ori, înainte să faci publică ziua ta de naștere. Specialiștii susțin că o astfel de dezvăluire este la fel de riscantă precum publicarea informațiilor tale financiare. Hoții pot afla numeroase informații despre tine știindu-ți data și locul nașterii. Lasă acea rubrică necompletată, pentru că oricum prietenii buni știu când este ziua ta și te vor suna.

A amestecat lămâie cu sare şi a băut amestecul. Efectele au apărut imediat... Icoana care te scapă de patima beţiei. Este de ajuns să te rogi o singură dată şi vei scăpa de viciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x