Antena Căutare

"Tiganii" s-au batut cu homari la o nunta de cinci stele in Anglia! Vezi cine sunt!

Fostul jucator de la Newcastle, Danny Guthrie, a trait clipe de groaza la propria nunta: sotia a ajuns la spital, batuta, iar castelul care gazduia petrecerea a fost devastat!

Pare greu de crezut, dar asa s-a petrecut! Sambata seara, fostul jucator al celor de la Newcastle United, Danny Gutherie (25 de ani), jucator cu 68 de prezente in Premier League, s-a casatorit cu Rebecca, aleasa inimii sale.

Evenimentul a avut loc la castelul Allerton, o minunatie construita acum 160 de ani.

In jurul orei 2.00 noapte, invitatii au dat-o pe gluma si au inceput sa se bata cu homarii ce trebuiau serviti la masa! Da, ati citit bine, cu homari! "S-au comportat exact ca niste tarani bogati. A fost mai mult o nunta de tigani, decat un eveniment de gala. Am ascuns lumanarile fine si candelabrele, de frica unui incendiu", a spus unul dintre ospatari. Politia a fost chemata la ora 2.20 si se parea ca spiritele s-au calmat.
Dupa plecare fortelor de ordine, insa, s-au pus, din nou, pe treaba!

Rebecca Middleman, miresa, a incercat sa domoleasca spiritele, dar s-a ales cu un pumn in plina figura si a parasit propria petrecere, fiind dusa la spital. Angajatii castelului s-au incuiat in camerele lor si au refuzat sa mai lucreze, lasand nunta de izbeliste. Invitatii s-au infuriat, astfel ca Politia a fost chemata, din nou, la aceeasi adresa, la 04.30. Nu s-a lasat cu arestari, deoarece nimeni nu a facut plangere.

Bietul Guthrie, dat afara de la Newcastle acum cateva zile, a avut parte de o luna de cosmar. In afara celor 60.000 de lire sterline platite pentru organizarea nuntii, el va trebui sa suporte si repararea oalelor sparte din castel.

VIDEO! Horoscop 13 iunie: Vezi ce iti rezerva astrele!... Descoperire uluitoare facuta de japonezi: o galaxie veche de 13 miliarde de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x