Antena Căutare

Ţi-l mai aminteşti pe „Micul Hercule”? Rămâi uimit când vezi cum arată la 12 ani! 

”Micul Hercule”, aşa cum este cunoscut puştiul-minune, Giuliano Stroe, are deja 12 ani şi este în continuare cel mai puternic copil de pe planetă. Nu a renunțat la sport și face giumbuşlucuri în continuare de circ: stă în mâini, face diferite exerciţii, şi pare total nenatural în comparaţie cu ceilalţi copii.

Micul Hercule”, aşa cum este cunoscut Giuliano Stroe, are deja 12 ani şi este în continuare cel mai puternic copil de pe planetă.

Nu a renunțat la sport și face giumbuşlucuri în continuare de circ: stă în mâini, face diferite exerciţii, şi pare total nenatural în comparaţie cu ceilalţi copii.

E un adevărat atlet și oriunde merge, atrage atenția asupra lui! A crescut, se preocupă atât de școală, cât și de sport, și are în continuare susținerae părinților în tot ceea ce face.

Micul Hercule a ajuns cunoscut în întreaga lume încă de la vârsta de 5 ani, când a intrat în „Cartea Recordurilor” la categoria „Cel mai puternic copil din lume”.

Cea mai norocoasă ființă din lume! Un simplu ou fiert i-a adus unei femei o adevărată avere!... Romeo și Julieta s-au născut în aceeași zi, la același spital! Și totul dintr-o pură coincidență! Și ce idee le-a venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x