Antena Căutare

Timisoara, orasul cu cele mai bizare ATM-uri din lume

Timisoara este considerat orasul cu cele mai bizare ATM-uri din lume. O dovedesc doua bancomate amplasate, astfel incat, sa fie folosit de un jucator de baschet si unul pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", relateaza Daily Mail.

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiti sa stea in genunchi pentru a retrage bani. Celalalt, situat la cateva strazi distanta, este amplasat la o inaltime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu il observa.


Acesta din urma ar fi trebuit sa aiba scari si o platforma pentru a putea fi accesibil, dar probabil ca banca a uitat sa ceara permisiunea de a le amplasa.

"Cu un numar estimat de 2,2 milioane de ATM-uri in lume, putine sunt amplasate in locuri mai ciudate ca acestea", conchide cotidianul britanic, citat de Mediafax.

Amplasarea bizara a acestor ATM-uri a nemultumit grupurile de consumatori din Romania, care au acuzat bancile de servicii necorespunzatoare.

foto: Daily Mail

FOTO! Vezi cum arata cel mai mic ou de gaina din lume!... FOTO! Vezi cum arata mieii cu aspect de urs panda!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x