Antena Căutare

Tipuri de colegi care te calcă pe nervi! Sigur ai și tu așa ceva la birou!

Colegii de serviciu toxici pot transforma cu rapiditate un loc de muncă minunat într-un coșmar real. Din cauza unei astfel de persoane, un serviciu pe care obișnuiam să-l iubim se poate transforma rapid într-un serviciu la care dorim să renunțăm cât mai rapid.

Colegii de serviciu toxici pot transforma cu rapiditate un loc de muncă minunat într-un coșmar real. Din cauza unei astfel de persoane, un serviciu pe care obișnuiam să-l iubim se poate transforma rapid într-un serviciu la care dorim să renunțăm cât mai rapid.

1. Bătăușul

Această persoană este lașă și îi alege pe cei pe care îi percepe ca fiind slabi sau nesiguri. Modul de a le face față acestor colegi este acela de a fi perceput ca fiind încrezător și sigur pe sine. Astfel, acesta își va controla comportamentul în prezența ta și, probabil, va găsi pe altcineva să intimideze.

2. Cameleonul

Această persoană vine zâmbind și vorbăreață într-o zi și ursuză și tăcută ziua următoare. Niciodată nu poți să știi la ce să te aștepți din partea acestei persoane. Încearcă să nu interpretezi comportamentul acestor persoane ca fiind unul personal și nu încerca să-i schimbi. Menține un comportament plăcut constant, dar oarecum rece și distant și vei vedea că această persoană nu te poate atinge energetic.

3. Sabotorul

Este atât de gelos și de competitiv, încât va încerca să-ți facă zilele dificile. Trebuie să fii foarte atent cu aceștia, să nu ai încredere în ei niciodată și să te protejezi pe tine însuți. Probabil va fi necesar ca toate conversațiile purtate cu această persoană să se desfășoare în prezența unui supervizor, pentru a exista dovezi clare asupra a ceea ce a fost spus și făcut.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mergi la serviciu cu metroul sau cu autobuzul! Efectele te vor lăsa fără cuvinte!

4. Negativistul

Acest tip de coleg este nefericit și vrea ca și tu să fii la fel. Nu încerca să înveselești niciodată o astfel de persoană și nu îi permite să te coboare la nivelul ei. Fără a intra în neînțelegeri sau în argumente cu aceștia, menține-ți atitundea pozitivă și plină de optimism în jurul lor și poate, doar poate, acest lucru va avea un efect pozitiv asupra persoanei respective.

5. Bârfitorul

Valoarea prezentată de această persoană sunt informațiile și nu va ezita să facă un adevărat comerț cu acestea. Indiferent cât de apropiat crezi că ești de această persoană, cu siguranță va vorbi și despre tine la un moment dat, Modul de a le face față acestor oameni este acela de a nu le asculta niciodată bârfa și de a nu dezvălui niciodată nimic personal despre tine. Vor conștientiza rapid că nu pot juca acest joc cu tine.

Sursa: e-dimineata.ro

Geniile horoscopului! Topul celor mai inteligenți nativi îți vor spune cum atingi succesul!... Anunțul făcut de NASA! Un asteroid uriaș va trece pe lângă planeta noastră, în ajunul Crăciunului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x