Căutare Live

Titanicul a intrat la apă, din nou!

Expoziția cu artefacte de pe renumitul vapor a fost închisă, culmea, din cauza unei inundații

Ironic, Titanicul "a intrat la apă", din nou

Twitter

Expoziția cu artefacte de pe renumitul vapor a fost închisă, culmea, din cauza unei inundații

Vizitatorii au "intrat la apă" când au văzut afișul de pe ușă, prin care erau anunțați, cu regret, că s-a produs o avarie ce îi împiedică să vadă exponatele.

Muzeul, localizat la Centrul Expozițional din Atlanta, dispune de obiecte autentice recuperate, precum și de reconstituiri ale unora dintre cele mai faimoase camere ale sale. Pentru cei care doresc să se întoarcă în timp, expoziția pune accentul pe poveștile spuse de fiecare dintre artefacte.

Încă nu se știe clar momentul în care afișul a apărut, cum, de altfel, nici când va fi redeschisă expoziția.

Celebrul pachebot s-a scufundat în Atlanticul de Nord, pe 15 aprilie 1912, după ce s-a ciocnit de un iceberg. Mai mult de 1.500 de oameni au pierit in dezastru.

Arta pura, nefiltrata! Baieti pozand ca fotomodelele motocicliste!... Din lumea necuvântătoarelor: o pofticioasă în acţiune...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri