Antena Căutare

Toaleta cu capac de aur a unui celebru artist din lume, scoasă la licitație. Cât valorează

Dacă vă doreaţi o viaţă opulentă precum cea a lui Frank Sinatra, acum aveţi această ocazie! O casă de licitaţie din Statele Unite scoate la vânzare piese de mobilier valoroase care au aparţinut lui legendarului artist. Cum ar fi o toaletă cu capac de aur sau un pian la care Sinatra obişnuia să cânte. Preţul de pornire este însă unul pe măsură.

O legendă a muzicii jazz, Frank Sinatra era cunoscut ca fiind artistul marilor clanuri mafiote. Iar ca oricare altă persoană cu asemenea legături, Sinatra avea o mare afinitate pentru lux. Iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber în obiectele de valoare pe care le deţinea. Multe dintre care vor fi scoase acum la licitaţie.

Printre obiectele sale de valoare se numără acest fotoliu pe care Frank Sinatra obişnuia să se odihnească. Cei care vor însă o piesă de colecţie cu adevărat specială pot cumpăra unul din WC-urile sale din marmură. Cel mai valoros are un capac din aur.

Aceaste toalete au costat probabil între 20.000 şi 30.000 de dolari când erau noi.

Mobilierul face parte dintr-un apartament din Atlantic City care aparţinea lui Frank Sinatra. Este vorba de un apartament de lux al hotelului Golden Nugget Casino.

Testul ADN a schimbat viața unor gemene, după 46 de ani. Deși arată la fel, femeile au realizat că nu sunt chiar surori... Doi vietnamezi au făcut duș pe o motocicletă aflată în mers! Nu le-a lipsit lada cu bere. Video viral!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x