Antena Căutare

Toată viața a trăit într-un scaun cu rotile, dar a spus mai multe despre Apocalipsă decât Nostradamus. Ce a prezis Stephen Hawking?

Stephen Hawking a lăsat în urma sa teorii revoluționare pentru fizică și avertismente pentru toată societatea. Cel mai teamă îi era de inteligența artificială și roboți.

Faima lui Stephen Hawking se învârte, în lumea științei, în jurul cercetărilor sale cu privire la găurile negre și evoluția Universului. El s-a remarcat însă de nenumărate ori în afara laboratoarelor, teoriilor și subiectelor abstracte.

Ești în stare să stai fără net 24 de ore? Țara asta tocmai a anunțat că îl oprește timp de o zi. De ce?

Stephen Hawking, spre deosebire de alți fizicieni sau specialiști în domeniile lor, s-a prezentat în fața lumii ca un om simplu, capabil să explice fenomene complexe. Și-a folosit, destul de des, faima ca să atragă atenția unor probleme. Nu în ultimul rând, așa cum e cazul acestui articol, declarațiile sale au dus la titluri definitive, grele, ba chiar bombastice în presă.

Când a desfăcut telefonul, nu i-a venit să creadă! Credea că și-a luat cel mai nou Samsung, dar camera foto l-a dat pe spate!

Stephen Hawking s-a temut până în ziua decesului că ne-am izolat. Pământul e singura casă și apărare. Hawking a vorbit frecvent despre cum avem nevoie să găsim soluții, să explorăm, să plecăm în spațiu.

Vezi lista tuturor fricilor prin care a trecut fizicianul in timpul vietii lui

Întreținerea gresiei și a faianței: sfaturi și recomandări... Primul bebeluş grizonant. Fotografiile cu el fac înconjurul lumii, pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x