Căutare Live

Toate secretele NUNȚII REGALE au fost dezvăluite! „Meghan Markle este o mireasă cu totul diferită!” De ce noua prințesă e incapabilă să lege prietenii

Actriţa Meghan Markle va fi o cu totul alt fel de mireasă regală, care va aduce milioane de noi simpatizanţi pentru familia regală britanică, conform unui biograf al unei alte mirese regale celebre, prinţesa Diana, mama prinţului Harry, conform Press Association.

Actriţa Meghan Markle va fi o cu totul alt fel de mireasă regală, care va aduce milioane de noi simpatizanţi pentru familia regală britanică, conform unui biograf al unei alte mirese regale celebre, prinţesa Diana, mama prinţului Harry, conform Press Association.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă. Ce le-au cerut aceștia invitaților?

Biograful Andrew Morton atrage atenţia că vedeta americană pătrunde în familia regală aducând propriul ei aport de celebritate, rezultatul unei cariere de succes. În noua sa carte, "Meghan - A Hollywood Princess" (Meghan - O prinţesă de la Hollywood), ce a fost publicată joi, Morton trece în revistă modul în care Meghan Markle a ajuns la faimă.

"Este o mireasă cu totul diferită. Ea pătrunde în familia regală când este deja celebră, are o carieră de succes şi este cunoscută şi ca blogger, pe social media dar şi pentru activitatea ei umanitară alături de World Vision Canada şi de ONU", a declarat el pentru BBC. "Este oferta completă... ea aduce milioane de simpatizanţi ca pe o dotă familiei regale".

Mama prinţului Harry, prinţesa Diana, a colaborat în secret cu Morton la controversata sa carte: "Diana: Her True Story" (1992), în care scria despre neliniştea şi frământările interioare ale celei supranumite "Prinţesa inimilor".

Andrew Morton a lăudat activismul lui Meghan Markle, care a început să se manifeste încă de la o vârstă fragedă. "Pe blazonul ei nobiliar ar trebui trecută deviza 'Fă o schimbare', pentru că acesta a fost mereu principiul după care şi-a condus viaţa".

Meghan Markle nu şi-a putut face nişte prieteni statornici

În cartea sa Morton susţine şi că Meghan Markle nu şi-a putut face nişte prieteni statornici şi multe dintre relaţiile ei sociale s-au "răcit", din cauza stilului de viaţă foarte activ şi a frecvenţei mari cu care călătoreşte. "Ea a dus o viaţă în care a călătorit foarte mult. S-a mutat de la Los Angeles la Toronto şi nu a mai păstrat legătura cu toţi prietenii, iar cei cu care nu a mai vorbit s-au simţit abandonaţi şi susţin că au fost trataţi cu răceală".

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care s-au logodit după o poveste de dragoste care a durat 16 luni, se vor căsători luna viitoare, la 19 mai, la Castelul WIndsor, în apropiere de Londra.

Nu e o glumă! Pleci acasă cu tot ce îți dorești, gratis! Magazinul unde nu-ți trebuie bani ca să ,,cumperi" orice... TITANIC, 106 ANI! Cum arăta adevăratul Jack de la bordul vaporului Titanic, interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul c...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x