Tonee Valentine, pianistul care a primit un bacșiș de peste 60.000 de dolari. Cum i s-a schimbat bărbatului viața peste noapte

Tonee Valentine este un pianist din Statele Unite, care cântă într-un aeroport, a cărui viață i s-a schimbat complet peste noapte. Pianistul a primit un bacșiș năucitor: de peste 60.000 de dolari. Iată cum i s-a schimbat viața.

Tonee Valentine, pianistul care a primit un bacșiș de peste 60.000 de dolari. Cum i s-a schimbat bărbatului viața peste noapte

Profimedia

Nimic nu este întâmplător, spune o vorbă din popor. Iar o poveste de peste hotare ilustrează o astfel de poveste emoționantă.

Tonee Valentine, pianistul care a primit un bacșiș de peste 60.000 de dolari. Cum i s-a schimbat viața peste noapte

"Când cânt la pian, mă simt cel mai fericit om din lume", spune Tonee Valentine, un pianist din Statele Unite. Nu este celebru, dar povestea lui a ajuns departe și a devenit virală, chiar și pentru câteva momente, datorită unui influencer pe nume Carlos Whittaker.

Carlos Whittaker, cel care i-a schimbat viața pianistului, este scriitor, autor al unui podcaster și speaker motivațional. Bărbatul trebuia să ajungă la un eveniment care a fost amânat, așa că a decis să se întoarcă acasă. Era în aeroportul din Atlanta în acea zi. La un moment dat, pentru că zborul lui urma să aibă loc mai târziu, Carlos a decis să meargă să își cumpere ceva de mâncare. Acolo, bărbatul l-a întâlnit pe pianistul aeroportului, pe Tonee, care cânta cu mare bucurie la instrumentul muzical.

Carlos a rămas fascinat de pasiunea cu care Tonee cântă, dar a observat că aproape niciun călător nu îl asculta, deși acesta cânta cu multă dăruire. Ba mai mult, cutia în care pianistul aduna bacșiș era aproape goală.

Carlos a decis în acel moment să facă mai mult pentru pianist decât să îl admire de la distanță. A vrut să se implice și să îl ajute. Carlos l-a filmat pe Tonee și a postat înregistrarea video cu el pe Instagram, acolo unde are peste 220.000 de fani. Influencerul le-a cerut fanilor lui să doneze bani, indiferent de sumă, ca să îi dea lui Tonee drept bacșiș. Și exact asta s-a întâmplat.

Pianistul: "Omul acesta, Carlos, a intrat în viața mea ca un tsunami"

Carlos a mers apoi la pianist și a început o conversație cu el. Așa a aflat cum îl cheamă și l-a mai întrebat dacă nu cumva are o aplicație instalată pe telefon, ca să îi poată face un transfer de bani, deoarece a rămas impresionat de virtuozitatea lui.

În mai puțin de o oră, fanii de pe Instagram i-au trimis lui Carlos peste 10.000 de dolari ca să-i dea bacșiș.

Carlos i-a spus atunci lui Tonee: "Peste 170.000 de străini au fost plăcut impresionați de felul în care cânți la pian. Eu le-am cerut să îți dea bani - pentru că ești un om minunat, pentru că reușești să schimbi viețile oamenilor cu ceea ce faci. Mi-au trimis banii aceștia în 35 de minute și ți i-am dăruit ție".

Suma totală care s-a adunat în următoarele zile și i-a fost trimisă lui Tonee drept bacșiș a fost de peste 60.000 de dolari. Tonee a plâns când a văzut ce i se întâmplă.

Pianistul a declarat: "Omul acesta, Carlos Whittaker, a intrat în viața mea ca un tsunami. Aveam o zi ca oricare alta la muncă și au apărut el și fanii lui ca o binecuvântare". Carlos a povestit în filmulețul de mai jos, postat pe Instagram, întreaga întâmplare, iar Tonee poate fi ascultat cântând la pian.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

Povestea pianistului Tonee

Tonee are o poveste. Deși suferă de o boală la rinichi și face dializă renală nouă ore pe noapte, vine în fiecare zi la muncă.

Bărbatul cântă la pian de la vârsta de cinci ani. Timp de 11 ani, a călătorit ca pianist pe vase de croazieră în 87 de țări. În 2008, a aflat de boala de la rinichi și că organele îi funcționează la o capacitate de doar 10 la sută, așa că a fost nevoit să se oprească din călătorit cu pianul pe mări și oceane.

"Poate că rinichii mei nu funcționează așa cum trebuie, dar mă bucur că mă pot trezi în fiecare zi și pot merge să muncesc, să cânt pian. Da, mă simt slăbit de multe ori și multe dintre zilele mele nu sunt deloc bune, dar la naiba, sunt aici, sunt fericit. Sunt cea mai fericită persoană pe care o cunosc", a declarat pianistul.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri