Antena Căutare

Top 10 tehnici bizare de pictat

Unii artisti au considerat ca pensula este un instrument invechit pentru pictat. Asa ca, au cautat cele mai bizare metode de a realiza opere de arta!

1. Tim Patch, un artist australian, si-a gasit o ustensila de pictat destul de bizara. Barbatul picteaza cu... penisul! Tim Patch participa la numeroase festivaluri unde da reprezentatii live, iar operele sale sunt chiar reusite.

2. Millie Brown creeaza adevarate opere de arta din propria voma. Artista bea lapte colorat, apoi regurgiteaza pe panza alba. Tablourile sale se vand cu mii de euro.

3. Hong Yi se foloseste de mingea de baschet ca instrument pentru pictat. Prima sa lucrare a fost portretul unui jucator celebru.

4. Vinicius Quesada este un artist din Brazilia care se foloseste de sange si de urina umana pentru a realiza tablouri inedite.

5. Un grup de artisti din Ucraina si-au mutat pasiunea in mediul subacvatic. Acestia se scufunda in Marea Neagra si picteaza.

6. Kira Ayn Varszegi este o pictorita din Statele Unite ale Americii care realizeaza tablouri cu sanii. Operele sale sunt la mare cautare.

7. Ani K este un artist indian care isi foloseste limba pentru a realiza picturi. Desi la inceput avea dureri de cap si de stomac din cauza ingredientelor toxice din acuarele, artistul a devenit imun cu timpul, iar acum isi poate face treaba fara griji.

8. Chris Trueman nu este un artist, insa s-a gandit sa creeze un tablou special pentru fratele lui mai mic. Acesta a folosit peste 200.000 de furnici moarte si un clei special pentru opera sa de arta.

9. Xiang Chen este un artist din China care utilizeaza o metoda extrem de ciudata pentru tablourile sale. Barbatul isi atasaza o pensula gigant de ochi si apoi picteaza.

10. Val Thompson din Statele Unite ale Americii realizeaza picturi la comanda pentru cei care si-au pierdut persoanele dragi. Artista se foloseste de cenusa lor pentru a crea adevarate opere de arta.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / FOTO: oddee.com

Partitura de Mozart, necunoscuta pana in prezent, descoperita in Austria... China: Au fost adusi pe lume primii pui corcitura intre leu si tigru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x