Antena Căutare

TOP 5 obiecte de îngrijire personală pe care fiecare bărbat ar trebui să le folosească

Fiecare bărbat care se respectă trebuie să dețină câteva obiecte de îngrijire personală pe care să le folosească măcar din când în când.

TOP 5 obiecte de îngrijire personală pe care fiecare bărbat ar trebui să le folosească
Aparat de tuns

Fiecare bărbat care se respectă trebuie să dețină câteva obiecte de îngrijire personală pe care să le folosească măcar din când în când.

În timp ce femeile sunt recunoscute ca fiind foarte preocupate de modul în care arată și de produsele de îngrijire personală, bărbații sunt acuzați de multe ori că nu le folosesc îndeajuns de mult și că sunt nepăsători față de look-ul lor.

Lucrurile se schimbă, însă, și în această privință. Bărbații au înțeles că modul în care arată contează inclusiv în succesul în carieră și sunt din ce în ce mai preocupați de îngrijirea personală. Pentru a afla ce ar trebui neapărat să dețină și să folosească bărbații care își doresc să arate bine, jurnaliștii publicației Huffington Post au discutat cu trei experți în îngrijirea personală masculină despre lucrurile necesare fiecărui bărbat:

  1. Un aparat de tuns

„Cumpără unul. Folosește-l. Cât mai des. Sunt instrumente indispensabile pentru îngrijirea bărbaților. Acest lucru este valabil și pentru bărbații cu barbă. Un aparat de ras menține o formă și un aspect coerente ale bărbii. Nu te-ai întâlnit cu stilistul sau cu bărbierul de ceva vreme? Ghici ce? Ai păr pe gât”,a declarat Steven Lightfoot, director artistic al companiei Peter Coppola Beauty.

Din fericire, fiecare bărbat dornic să arate bine se poate tunde și singur, în propria locuință. Dacă ți se pare complicat, află că pe piață există și aparate de tip DIY, special create pentru persoanele care vor să se tundă singure. Acestea sunt foarte performante și rapide, sunt dotate cu lame din oțel cu ascuțire automată, iar capul se rotește cu 180 de grade, precum aceste modele de aparate de tuns.

  1. Cremă hidratantă cu protecție solară

„Cremele te ajută să-ți menții pielea hidratată. Recomand deținerea a două tipuri de cremă hidratantă. Ele pot fi de la același brand, însă unul trebuie să ofere protecție solară. În mod normal, crema cu protecție solară trebuie folosită dimineața, pentru a proteja pielea pe parcursul întregii zile. Apoi, seara, după ce te speli pe față, folosește crema fără protecție solară, deoarece nu vei avea nevoie de protecție față de razele ultraviolete în timp ce dormi”, spune Diana Schmidtke, expert în îngrijire personală, care lucrează cu celebrități.

  1. Un gel de curățare pentru față

„Săpunul de corp este prea dur pentru pielea mai delicată a feței și poate accelera procesul de îmbătrânire prin uscarea tenului. Pe lângă asta, există un motiv pentru care te speli pe mâini după ce mergi la toaletă. Vrei să te speli pe față cu același produs pe care l-ai folosit în acel scop?”, este de părere Mike Gilman, director executiv al GroomingLounge.com.

  1. Produse pentru păr

„Toți bărbații arată mai bine dacă folosesc un produs pentru păr. Acestea adaugă un plus de textură părului și ajută la definirea stilului general al tunsorii. Atunci când un bărbat nu folosește un astfel de produs, deseori părul său pare pufos. Unul dintre aspectele care mă bucură la produsele pentru păr este că pe piață există și produse hibride. Cu alte cuvinte, în loc de o singură opțiune, precum ceara, pasta sau pomada, poți găsi acum o combinație a produselor tale preferate”, spune Diana Schmidtke.

  1. Un parfum

„În primul rând, baia făcută cu regularitate este foarte importantă. Amintește-ți și faptul că săpunul sau gelul de duș pe care le folosești ar putea fi foarte parfumate. Dacă îți place acel miros, l-ai putea folosi ca parfum de bază, fără nimic în plus. Acest lucru este valabil și în cazul deodorantului. Indiferent dacă folosești un anti-perspirant sau un deodorant obișnuit, el poate deveni mirosul tău specific.

Dacă folosești un parfum, încearcă să limitezi mirosul emanat de gelul de duș sau de deodorant. În acest fel vei ajuta mirosul parfumului să iasă la suprafață. Află că mai mult parfum nu este niciodată o soluție. Nu schimba parfumul prea des, deși o schimbare în funcție de sezon sau încercarea unui parfum nou este acceptabilă. Familiaritatea reprezintă o mare forță. Persoanele apropiate vor aprecia familiaritatea parfumului și-și vor aduce aminte de el, sperăm noi, cu plăcere”, este de părere Steven Lightfoot.


Foto: Creative Commons

Cu 300 de lei, poți afla cum e să mori și să învii! Nu e umor negru englezesc, ci invenție chinezească: a fost creat pri... Bombă mondială! Everestul nu este cel mai înalt punct de pe Glob! Vulcanul Chimborazo i-a luat, de astăzi, locul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x