Antena Căutare

Top cinci zodii care mint la fel cum respiră! Fac din minciună o artă și ajung să nu se mai creadă nici pe ele însele!

„Mint de îngheață apele” reprezentanții acestor zodii! Pentru ele, adevărul e o ”rara avis”, iar minciuna e ridicată la rang de artă!

Locul 5: Taur. Acest nativ este foarte loial, însă doar dacă și partenerul său este la fel de dedicat. Dacă va afla că este înșelat, Taurul va recurge la fel de fel de minciuni pentru a-și deconspira jumătatea și se va transforma într-un mincinos doar pentru că iubitul / iubita a făcut la fel.

Locul 4: Berbec. Cei născuți sub acest semn au harul minciunii în sânge, motiv pentru care fac din asta un stil de viață. Pentru că simt nevoia să evadeze din rutină, își mint partenerii că au treabă în oraș, când de fapt ei merg să se relaxeze. Dacă sunt descoperiți, vor începe cu alte minciuni, în loc să-și recunoască fapta.

Locul 3: Gemeni. Nu ar trebui să îți pui baze mari în această zodie atunci când vine vorba de adevăr. Chiar dacă sunt și excepții, mulți Gemeni au impresia că a minți este ceva firesc, motiv pentru care ajung chiar să trăiască în propriul univers al neadevărurilor.

Locul 2: Leu. Cu un ego imens, acest nativ vrea ca toată atenție să fie ațintită asupra lui. Nici nu este de mirare că minte de îngheață apele, mai ales când simte că pierde din popularitate. Chiar dacă dau impresia că sunt sinceri, nu te baza pe vorbele lor.

Locul 1: Pești. Posesivi și destul de geloși, Peștii vor inventa o mulțime de scuze pentru ca partenerul lor să nu iasă în oraș cu prietenii, ci să stea în casă cu el, să-i facă un ceai ori un masaj. Dacă simt că jumătatea lor este curtată, vor începe iarăși cu minciunile, sperând că așa vor scăpa de concurență.

Stephen Hawking: „Găurile negre sunt pasaje spre un alt Univers”... Andreea Bănică „s-a tunat” la aproape 40 de ani! Reacția unui fan: ”Ești cea mai sexy blondă, cu toate că nu îmi plac, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x