Antena Căutare

Topul celor mai fericite țări din lume! Locul țării noastre, surprinzător pentru mulți dintre români

La 24 aprilie 2015, a fost dată publicității ediția 2015 a Raportului asupra fericirii mondiale (World Happiness Report). Lucrarea cuprinde un top al fericirii, luând în calcul 158 de țări pentru intervalul 2012-2014.

La 24 aprilie 2015, a fost dată publicității ediția 2015 a Raportului asupra fericirii mondiale (World Happiness Report). Lucrarea cuprinde un top al fericirii, luând în calcul 158 de țări pentru intervalul 2012-2014, notează Agerpres.

Cea mai fericită țară din lume s-a dovedit a fi Elveția, urmată, pe podium, de Islanda și Danemarca. SUA se află pe poziția cu numărul 15, pe când Marea Britanie ocupă locul 21. Venezuela este pe locul 23, înaintea Germaniei, aflată pe locul 26. Locuitorii Statului Chile sunt mai fericiți decât francezii sau spaniolii, iar slovacii îi întrec, ca satisfacție de viață, pe italieni.

România ocupă locul 86, având, în topul fericirii, o poziție asemănătoare cu China și Portugalia.

Raportul asupra fericirii mondiale este coordonat de profesorul John Helliwell de la Universitatea din British Columbia, Lordul Richard Layard, director al Programului bunăstării de la Școala de economie din Londra, precum și de profesorul Jeffrey Sachs, directorul Institutului Pământului de la Universitatea Columbia, SUA, și consilier al secretarului general al ONU.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mai sta atât de mult pe Internet! Efectele devastatoare asupra organismului... Are doar 16 ani şi a câştigat deja aproape două milioane de dolari! Cum arată cel mai tânăr gamer din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x