Căutare Live

Toți au crezut că văd o păpușă sexy pe plajă, dar au avut un adevărat șoc atunci când au aflat ce vârstă are! Wendy a sucit mințile tuturor cu formele sale

O femeie a reușit să îi șocheze pe toți cei aflați la plajă după ce și-a afișat trupul sexy, dar apoi lumea s-a prins cine este și, mai ales, ce vârstă are!

O femeie a reușit să îi șocheze pe toți cei aflați la plajă după ce și-a afișat trupul sexy, dar apoi lumea s-a prins cine este și, mai ales, ce vârstă are!

Este vorba despre o cunoscută prezentatoare de radio și televiziune din Statele Unite, celebră pentru aparițiile sale ieșite din comu. Wendy Williams nu contenește să își surprindă publicul cu numeroasele transformări prin care trece, mereu doritoare să se reinventeze.

Doar că de data aceasta Wendy chiar i-a lăsat mască pe cei aflați pe o plajă din Barbados.

Mulți au crezut că văd silueta unei tinere, dar apoi au avut imediat un șoc văzând că este vorba despre o femeie de 53 de ani. Cu bust generos și un trup bine lucrat la sală, femeia a arătat ca o adevărată divă.

O tânără a slăbit 63 de kilograme și s-a transformat total, în mai puțin de un an! Acum toți se îndrăgostesc instant de ea!

Wendy a atras privirile tuturor și fotografiile surprinse de paparazzi au făcut imediat încojurul lumii. A fost imediat supranumită „păpușa Barbie umană de 53 de ani” și imaginile au făcut senzație.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri