Antena Căutare

Toți au crezut că văd o păpușă sexy pe plajă, dar au avut un adevărat șoc atunci când au aflat ce vârstă are! Wendy a sucit mințile tuturor cu formele sale

O femeie a reușit să îi șocheze pe toți cei aflați la plajă după ce și-a afișat trupul sexy, dar apoi lumea s-a prins cine este și, mai ales, ce vârstă are!

O femeie a reușit să îi șocheze pe toți cei aflați la plajă după ce și-a afișat trupul sexy, dar apoi lumea s-a prins cine este și, mai ales, ce vârstă are!

Este vorba despre o cunoscută prezentatoare de radio și televiziune din Statele Unite, celebră pentru aparițiile sale ieșite din comu. Wendy Williams nu contenește să își surprindă publicul cu numeroasele transformări prin care trece, mereu doritoare să se reinventeze.

Doar că de data aceasta Wendy chiar i-a lăsat mască pe cei aflați pe o plajă din Barbados.

Mulți au crezut că văd silueta unei tinere, dar apoi au avut imediat un șoc văzând că este vorba despre o femeie de 53 de ani. Cu bust generos și un trup bine lucrat la sală, femeia a arătat ca o adevărată divă.

O tânără a slăbit 63 de kilograme și s-a transformat total, în mai puțin de un an! Acum toți se îndrăgostesc instant de ea!

Wendy a atras privirile tuturor și fotografiile surprinse de paparazzi au făcut imediat încojurul lumii. A fost imediat supranumită „păpușa Barbie umană de 53 de ani” și imaginile au făcut senzație.

Zodia de care să nu te îndrăgosteşti niciodată! Nativii aceştia sar din floare în floare... Ce se întâmplă dacă pui o pungă cu mărunțiș în cadă! Trebuie neapărat să știi și tu acest truc, mai ales când pleci în v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x