Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Toți se feresc să vorbească despre asta. Locul blestemat din București în care au murit sute de oameni!

Chiar şi cei mai puţin superstiţioşi dintre noi nu rămân indiferenţi atunci când aud astfel de întâmplări petrecute în locuri, pe care poate le-am frecventat

Chiar şi cei mai puţin superstiţioşi dintre noi nu rămân indiferenţi atunci când aud astfel de întâmplări petrecute în locuri, pe care poate le-am frecventat.

Astfel, istoria lacurilor blestemate din Bucureşti continuă să ridice semne de întrebare. Foarte mulţi oameni au murit înecaţi în apele acestor lacuri, fie că au vrut să se sinucidă acolo, fie că nu au mai putut ieşi la suprafaţă, informează Antena3.ro.

Lacul Tineretului s-a format din Balta Cocioc, în jurul căreia trăiau mai mulţi ţi­gani mahomedani, şi care era si­tuată exact lângă un cimitir. Lacul a ajuns să fie supranumit "Lacul fără fund", ca urmare a faptului că multe dintre cadavrele celor îne­caţi în lac nu au mai fost găsite nicio­dată. Se spune că în anumite părţi ale lacului ar exista nişte vârtejuri foarte pu­ternice, care îi trag la fund pe cei care se aven­turează în apă.

Află și legenda altor locuri blestemate din București.

Recomandari