Antena Căutare

Toți se întrebau cum poate o femeie ca ea să aibă un soț atât de frumos și de sexy! Iar răspunsul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

O tânără a reușit să facă senzație pe internet și să devină o sursă de inspirație pentru oameni din întreaga lume după ce a avut curajul să facă un gest la care alții nici nu ar fi îndrăznit să gândească.

O tânără a reușit să facă senzație pe internet și să devină o sursă de inspirație pentru oameni din întreaga lume după ce a avut curajul să facă un gest la care alții nici nu ar fi îndrăznit să gândească.

O cheamă Jazzy și este alături de soțul ei de 14 ani. Și-au fost alături la bine și la greu și asta i-a făcut să fie atât de uniți.

Totuși, cei doi au fost la mare și s-au fotografiat împreună. Ea, o femeie supraponderală, cu forme generoase. El, un tip lucrat la sală, cu pachețele.

Transformarea surprinzătoare a unui tată de 41 de ani! A slăbit 53 de kilograme ca să se poată juca împreună cu copiii săi!

Mulți de pe internet au sărit să o critice pe Jazzy pentru că are un corp diferit de cel al soțului. Și răspunsul ei pentru răutăcioși a devenit un model de urmat pentru alții:

„De-a lungul anilor acest bărbat a iubit fiecare semn, fiecare cicatrice și fiecare curbă a corpului meu. Nu am înțeles niciodată de ce. Cum ai putea să iubești ceva ce nu e perfect? Cum poate un om atletic să iubească pe cineva ca mine.

La doar opt luni a îngrozit medicii: cântăreşte 17 kg! „Mănâncă tot timpul. Dacă nu îi mai dăm nimic să mănânce, începe să plângă”.

Nu am abdomnul plat și nici trupul ferm. Dar într-o zi am înțeles că am corpul perfect. E perfect pentru el și nevoile lui. Fiecare curbă, fiecare semn sunt perfecte pentru ca noi doi să fim fericiți. Și asta e tot ce contează.

Îmi iubesc coprul și acum înțeleg și de ce soțul mă iubește fix așa cum sunt!”

Femeia aceasta a slăbit 50 de kilograme mâncând cât i-a poftit inima! Acum toată lumea întoarce capul pe stradă după ea

Colegii de clasă au luat cutia cu mâncare a băiatului sărac și lihnit de foame! Ceea ce a urmat te va umple de lacrimi!... Ce simt oamenii înainte de a muri! Cercetătorii au studiat fenomenul și au găsit răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x