Antena Căutare

Totul a fost filmat! Apariție ciudată, după atacul din 11 septembrie 2001

O filmare de la Ground Zero, facuta la scurt timp dupa atacul din 11 septembrie 2001, a facut furori pe internet, declasand o multe de ipoteze.

O filmare de la Ground Zero, făcută la scurt timp după atacul din 11 septembrie 2001, a făcut furori pe internet, declanșând o mulțime de ipoteze.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce mai mulți internauți au remarcat o siluetă albă care se ridica deasupra molozului ș ai fiarelor contorsionate, potrivit mirror.co.uk, scrie cyd.ro.

Din imaginile surprinse, se poate observa cum silueta se mișcă asemeni unui nor de fum, după care se evaporă. Momentul cu pricina este învăluit în mister. Însă, anul trecut, un polițist, supravețuitor al atacurilor de la New York, a declarat că a vazut un spirit la locul tragediei.

Din spusele acestuia, pare să fie vorba de un afro-american îmbrăcat în alb, în stilul lucrătorilor de la Crucea Roșie, din timpul celui de-al doilea război mondial.

Românilor nu le-a venit să creadă! Ce a abandonat un trecător direct pe peronul Gării de Nord!... Cum te poate păcăli o fotografie. O iluzie optică i-a făcut pe cunoscuții unei tinere să se îngrozească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x