Antena Căutare

TOTUL a fost un SCENARIU! Omenirea a fost MINŢITĂ de oficialii NASA, uite ce s-a întâmplat DE FAPT!

Într-un material realizat recent, oficialii NASA s-au dat de gol cu privire la faptul că nu au ajuns niciodată cu adevărat pe lună.

Într-un material realizat recent, oficialii NASA s-au dat de gol cu privire la faptul că nu au ajuns niciodată cu adevărat pe lună.

Clipul video surprinde momentele improtante ale misiunii spaţiale Orion. Mulţi spun că NASA s-a dat astfel de gol în privinţa aselenizării.

Odată ce membrii NASA au ieşit să facă declaraţii despre misiune şi despre diferitele probleme întâmpinate pe parcurs, presa şi toţi cei prezenţi au realizat ceva cu adevărat incredibil. Astfel a reieşit faptul că niciuna dintre misiunile Apollo nu s-a finalizat cu succes şi deci, astronauţii nu au păşit cu adevărat pe lună din cauza condiţiilor dificile.

Sunt şi voci care spun că filmările cu aselenizări sunt de fapt realizate în studiourile de la Hollywood, cu scopul de a ascunde adevărul.

MIRACOLUL pe care îl vezi doar iarna, dacă ai NOROC! Galerie FOTO... IISUS HRISTOS s-a ARĂTAT unui sfânt PĂRINTE şi i-a lăsat un MESAJ pentru OMENIRE! Uite ce ne aşteaptă! "Pământeni, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x