Antena Căutare

Tragicomedie. Pilotul unui avion american a ramas blocat in toaleta chiar inainte de aterizare!

Confuzia a inceput in momentul in care pilotul avionului cu destinatia New York a decis sa mearga la toaleta, inainte de aterizare. Usa toaletei s-a blocat insa, pilotul ramanand inauntru.

Acesta a strigat din toaleta ca este blocat, trimitand unul dintre pasageri sa anunte copilotul care este situatia. Pasagerul care si-a asumat aceasta sarcina, insa, avea un accent puternic, care l-a alarmat pe copilot.

"Capitanul a disparut in spate si e cineva, cu un accent puternic, care incearca sa intre in cabina", a comunicat copilotul catre turnul de control. Pasagerul primise si o parola din partea pilotului, care trebuia sa-i lamureasca pe cei din cabina ca totul este in regula.

Totusi, accentul pasagerului l-a facut pe copilot sa intre la banuieli. "Mi se spune ca (pilotul n.r.) este blocat in toaleta. Cineva cu un accent puternic mi-a oferit parola de acces in cabina, dar n-am de gand sa-l las sa intre", a mai comunicat copilotul catre turnul de control.

Cum nici controlorii de trafic n-au vrut sa-si asume riscuri, copilotului i s-a ordonat sa aterizeze de urgenta. Intre timp, insa, pilotul reusise sa iasa din toaleta si, revenind in cabina, a calmat situatia.

"Capitanul, adica eu, m-am dus la toaleta si am ramas blocat, pentru ca se stricase manerul usii. A trebuit sa sparg usa ca sa ies, dar nu-i nicio alta problema, nu e vorba de nicio amenintare", a comunicat insusi capitanul catre turnul de control.

Potrivit ABC News, care a citat surse anonime, cateva avioane de vanatoare, alertate de situatie, erau pregatite sa intervina. Avionul cu usa toaletei stricata a aterizat fara alte probleme. Politia din New York l-a interogat pe pasagerul care alertase copilotul, catalogand incidentul drept o neintelegere.

Citeste si Jurnalul!

Foto: flydominicanrepublic.com

FOTO! Un soldat britanic si-a tatuat 383 de nume ale camarazilor ucisi in Afganistan... VIDEO! Papusa Chucky exista in realitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x