Antena Căutare

„Trăim deja aceste VREMURI, profeția S-A ADEVERIT”! Uite ce URMEAZĂ!

Liu Ji a fost un comandant militar chinez ce ulterior a devenit consilierul primului Împărat Ming. Calitățile sale de-a profeți erau recunoscute de toți.

Liu Ji a fost un comandant militar chinez ce ulterior a devenit consilierul primului Împărat Ming. Calitățile sale de-a profeți erau recunoscute de toți.

Una dintre cele mai importante profeții ale acestuia vorbește despre viitorul omenirii. Ceea ce este cu adevărat uimitot este faptul că scrierile acestuia datează din secolul al XIV-lea.

Specialiștii spun că textul se referă la foametea și poluarea provocate de om. Germania condusă de copilul-dragon este de fapt actuala situație a statului, ce se subordonează lui Ban Ki Moon, oficialul ONU. Cele 10.000 de straturi ale Soarelui ar putea să fie armamentul nuclear și efectele sale. Personajul Wu Zi-Chou din profeție ar putea fi fostul președinte american George Bush ce a distrus echilibrul economic și militar din lume, mai ales prin trimiterea trupelor în Irak sau Afganistan.

Mai mult decât atât, profeția chinezului vorbește despre conflictul din Ucraina și Crimeea, despre criza gazelor și mai ales, despre extinderea NATO ce va înfuria Rusia. De asemenea, se pare că omenirea va cunoaște vremuri de mare răscruce, atunci când conflictele din lume vor căpăta amploare și vor izbucni numeroase războaie.

EBOLA, prezisă în Biblie? Uite ce spune CARTEA SFÂNTĂ despre ce ne așteaptă!... SE APROPIE! Teze, teste și examene! Uite niște trucuri ca să nu te chinui cu învățatul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x