Transformarea incredibilă a Beccăi Scheer, femeia care nu se putea urca pe cântar din cauza greutății. Cum arată acum

Becca Scheer a uimit o lume întreagă cu determinarea și curajul ei, reușind să slăbească, ajungând de la 159 kilograme la 70 kilograme.

Becca Scheer, în vârstă de 31 de ani, cântărea 159 kilograme și se ținea mereu departe de cântar pentru că își dorea să nu cunoască adevărul despre surplusul de greutate pe care îl avea.

Profimedia

Becca Scheer, în vârstă de 31 de ani, cântărea 159 kilograme și se ținea mereu departe de cântar pentru că își dorea să nu cunoască adevărul despre surplusul de greutate pe care îl avea.

Rebecca, de meserie antrenoare și speaker motivațional, din Virginila, SUA, s-a luptat ani în șir cu kilogramele în plus, având de asemenea probleme cu stima de sine și anxietatea. Din cauza faptului că era supra-ponderală, Becca a mărturisit că parcursul transformării sale a fost unul incredibil de dificil pentru că cei din jur o criticau.

Deși soțul ei și cei doi copii i-au fost aproape mereu, Becca simțea că nu va reuși să scape de complexele care le avea și că nu se va simți niciodată pe deplin frumoasă. Totul a început când Becca a văzut mâncarea ca un refugiu.

Citește și: O tânără a slăbit 95 de kilograme și totul a început cu renunțarea la un aliment. Cum arată azi Amanda Nasse

Cum ajunsese Becca la 159 kilograme

Astfel, alimentele ei favorite s-au transformat în „droguri” pentru un organism deja bolnav, cu grăsimea care îi acoperea majoritatea organelor vitale. Când se urca pe cântar, acesta nici măcar nu îi mai arăta greutatea pentru că ea depășise de multă vreme maximul indicat de cifrele acului cântarului.

Cu un chip frumos și fiind încă foarte tânără, Becca s-a decis să pună priciorul în prag și să renunțe la obiceiurile nesănătoase, în special când cei dragi i-au spus “Ești prea frumoasă ca să fi așa mare. Tu poți!”.

Acesta cuvinte au ambiționat-o pe femeia care a reușit să slăbească 90 kilograme, după ce a ținut o dietă săracă în carbohidrați, o dietă keto și una de înfometare, toate trei simultan, pentru a se asigura că ajunge la rezultatele dorite într-un timp record, potrivit befitglitz.com.

Ce a determinat-o pe femeie să slăbească

De-a lungul transformării sale, Becca a ținut un jurnal pe contul său de Instagram, arătându-le urmăritorilor ei că orice e posibil dacă ești suficient de determinat.

Citește și: O tânără obișnuia să bea 84 de energizante pe lună. Cum arată azi Dilay Acur, după transformare

După ce a reușit să slăbească în mod miraculos 90 kilograme, Becca a rămas la fel de complexată atunci când se privea în oglindă pentru că vedea tot surplusul de piele care îi atârna. Surplusul de piele era vizibil în special pe burtă și brațe, dar și în zona coapselor.

Pentru a arăta complet tonifiată, Becca a decis să se opereze, având parte de o intervenție chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele ce a rămas după ce femeia a slăbit considerabil.

După transformarea incredibilă prin care a trecut, Becca îi e recunoscătoare soțului ei care o iubește așa cum e și a susținut-o pe tot parcursul luptei sale cu kilogramele în plus. Transformarea ei a fost una de succes și pentru că femeia în vârstă de 31 de ani nu a renunțat la dietele sale, dar și-a format și o rutină cu exerciții sportive pentru a reuși să își contureze mai bine mușchii.

Ultimele știri