Transformarea prin care a trecut un om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a fost tuns, bărbierit și îmbrăcat în haine noi

Un om al străzii din Brazilia și-a reîntâlnit mama și sora, după 10 ani, iar schimbarea lui le-a uimit pe femeile din viața sa.

Transformarea prin care a trecut un om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a fost tuns, bărbierit și îmbrăcat în haine noi

facebook

João Coelho Guimarães, în vârstă de 45 de ani, era crezut mort de către mama și sora acestuia. Ele știau că umblă pe străzile din Goiânia, Brazilia. João rămăsese fără locuință și stătea pe străzi de trei ani, timp în care cei dragi credeau că e mort de cel puțin 10 ani.

João a intrat într-o frizerie, cerând o lama de ras pentru a-și rade barba. Acolo, lucrătorii și proprietarul frizeriei, Alessandro Lobo, au decis să îl ajute și să îi ofere o schimbare completă.

Omului I s-au oferit haine noi, a fost spălat, tuns și bărbierit și arată de necrezut. După ce imaginile cu João au ajuns virale, familia lui l-a recunoscut și așa au putut să se reunească.

Proprietarul salonului Padoo, Alessandro, a declarat pentru o publicație din Brazilia că atunci când Guimarães a pășit în salon nu a cerut mare lucru.

“El a venit și noi l-am întrebat dacă îi e foame și dacă vrea ceva de mâncare. Dar el a refuzat și ne-a întrebat dacă avem o lamă de ras ca să își poată rade barba. Atunci ne-a venit ideea și toți cei din salon am dorit să îl ajutăm, fiecare cum a putut, oferindu-i o zi de înfrumusețare”, spune patronul salonului.

Para tudo! Olha a transformação do Sr. JOAO COELHO feita por nós aqui da @padoooficial, juntamente com @...

Posted by padoomodamasculina on Tuesday, 15 December 2020

Cei care lucrează la Padoo l-au fotografiat pe João înainte și după ce a avut loc schimbarea. Initial el apare cu plete, o barbă lungă și destul de murdar, iar după ce a primit ajutor din partea lucrătorilor de la Padoo, el arată total diferit, ca și când ar fi un alt om.

În timp ce angajații lui se ocupau de João, Alessandro a decis să îi facă cadou niște haine noi. Acesta i-a oferit trei cămăși, o pereche de pantaloni, o geacă și o nouă pereche de pantofi.

“Ne-a luat două ore să îl transformăm complet. Întreaga echipă a lucrat voluntar și fiecare a contribuit cu câte puțin la rezultatul uimitor”, spune Alessandro.

Despre João s-a spus că e o persoană foarte timidă, dar a fost extrem de bucuros să vadă prin ce schimbare trece și le-a fost extrem de recunoscător oamenilor care l-au ajutat.

“Vine Crăciunul și intenția noastră a fost să arătăm cu putem schima viața unui om cu atât de puțin”, a mai adăugat Alessandro.

Prin intermediul fotografiilor postate pe rețelele de socializare, João și-a găsit familia. Sora și mama lui l-au contactat pe Alessandro după ce au văzut pozele. Astfel, schimbarea de look l-a ajutat pe omul străzii să se regăsească cu cei dragi înainte de sărbătorile de iarnă.

Ultimele știri