Antena Căutare

Transformarea spectaculoasă a două mame care își pierduseră încrederea în sine din cauza unor traume. Arată cu 10 ani mai tinere

Cele două mame au povestit că au trăit momente extrem de grele în viața lor: una dintre ele s-a ales cu un handicap în urma unui accident, iar cealaltă și-a pierdut încrederea în ea însăși după ce a fost părăsită de soți. Transformarea prin care au trecut le-a făcut să își schimbe percepția asupra vieții.

Femeie tânără cu porțiune de aspect de femeie bătrână Galerie
Transformarea spectaculoasă a două mame care își pierduseră încrederea în sine din cauza unor traume. Arată cu 10 ani mai tinere | Shutterstock

Cele două femei au trăit vreme îndelungată cu încrederea spulberată, relatează Daily Mail. Trauma prin care fiecare a trecut și-a spus cuvântul asupra înfățișării lor, iar cele două aveau deseori momente în care nu știau cum să mai facă față stărilor negative.

Jackie este o văduvă în vârstă de 57 de ani din Anglia și mamă a doi copii. Un accident terifiant pe pârtia de ski i-a schimbat viața pentru totdeauna. În urma lui, femeia a rămas pe viață cu un handicap locomotor după ce și-a distrus ambele picioare în urma unei căzături pe pârtie. Jackie a mai povestit și că fusese o mamă fericită, care obișnuia "să vadă latura amuzantă a vieții" înainte ca soțul ei, Jeff, să moară din cauza unor probleme la inimă, dar peste toate, accidentul de la ski i-a adâncit acesteia rănile interioare. Toate aceste traume, spune Jackie, au făcut-o să îmbătrânească dramatic.

"Am pierdut (...) și pofta de viață. Pur și simplu, urăsc cicatricile, asta încerc să ascund tot timpul. Vreau să fiu din nou eu, persoana care eram înainte, vreau să fiu acea Jackie de dinaintea accidentului”, a declarat aceasta.

Cea de-a doua mamă este Charlotte, are 45 de ani și patru copii, pe care îi crește singură, iar unul are și probleme de sănătate. Charlotte a povestit că a rămas cu traume după un lung șir de relații eșuate și, mai ales, după două divorțuri dureroase. Obișnuită să pună întotdeauna copiii pe primul loc, Charlotte nu a mai avut timp pentru ea și dorințele ei, lucru care i-a afectat foarte tare încrederea în ea însăși.

"Să te părăsească doi soți este jenant, pentru că simți că oamenii gândesc exact așa, că este ceva în neregulă cu mine. Și apoi am început să simt și eu același lucru, că la mine este problema, de ce mi s-a întâmplat asta de două ori?" a spus Charlotte.

Atât Jackie, cât și Charlotte au ales să își spună povestea de viață în cadrul unui show, iar spectatorii și internauții, ulterior, au rămas uimiți de transformările lor. Ambele mame au reușit să arate cu 10 ani mai tinere, în doar 10 zile, după ce au ajuns pe mâinile unor specialiști care s-au ocupat de ele.

Transformarea spectaculoasă prin care au trecut cele două mame. Arată cu 10 ani mai tinere

Jackie și Charlotte au călătorit amândouă în Londra, invitate într-un show televizat, ca să fie supuse transformărilor. Înainte de asta, însă, un sondaj public a dezvăluit că cele două mame arătau cu mult mai în vârstă decât vârstele lor reale, mai exact: lui Jackie i-a fost dată vârsta de 68 de ani, deși ea are 57, iar lui Charlotte i-a fost dată vârsta de 52 de ani, deși are 45.

Experții care s-au ocupat de Jackie și de Charlotte le-au dat sfaturi despre ce model de haine să poarte de aici înainte ca să le avantajeze și să pară mai tinere, le-au oferit sfaturi despre ce creme și ce machiaje să folosească, specifice vârstei lor, și ce coafuri noi pot încerca astfel încât look-ul să le pună în valoare trăsăturile feței.

În doar 10 zile, Jackie și Charlotte au fost transformate într-un mod uluitor și au părut cu cel puțin 10 ani mai tinere. Spectatorii au fost uluiți, au spus: "Wow! Aceste transformări #cu10maitânăr sunt uluitoare!", iar un altul a scris: "Jackie! Asolut uimitoare!!!".

Când și-a văzut fața în oglindă, după tratament pe care îl primise, Jackie nu a putut să nu plângă. "Sunt eu, Jackie, cea de dinainte, vă mulțumesc foarte mult", a spus ea. "Nu-mi vine să cred, tot ce arăta urât a dispărut. Mă simt în vârful lumii, ceea ce s-a întâmplat este primul pas important din restul vieții mele, sunt uimită de asta", a scris Daily Mail, cei care au împărtășit și fotografiile cu cele două transformări ale femeilor.

Jackie a mers și la un medic stomatolog, pentru că devenise din ce în ce mai jenată de dinții ei, care fuseseră deteriorați ani la rând de cafea și zahăr. Medicul stomatolog i-a făcut modificări uimitoare, iar Jackie a putut zâmbi din nou, după multă vreme, fără să se mai simtă stânjenită. Au fost făcute schimbări și la nivel de garderobă, iar Jackie a fost sfătuită să renunțe la hainele largi și să poarte haine feminine, cum ar fi rochii și fuste. Când le-a îmbrăcat, aceasta a simțit într-adevăr că parcă este alt om.

Și Charlotte a rămas fără cuvinte când și-a văzut noul look în oglindă și i s-a spus că "seamănă cu o vedetă de film". După cele două căsnicii încheiate, Charlotte a spus că imaginea ei despre sine s-a deteriorat complet și abia dacă mai ieșea să socializeze cu prietenii. A început să se îngrașe și și-a dedicat tot timpul copiilor ei, uitând să se mai îngrijească așa cum trebuie de ea însăși. Daily Mail a arătat fotografiile cu ea complet schimbată în doar 10 zile.

Îmbrăcată într-o frumoasă rochie roșie, din satin, Charlotte a strălucit, într-adevăr. Transformarea ei, în doar 10 zile, a fost peste așteptări. Părul ei a fost vopsit cu un ton de roșu vibrant și avea un glam în stilul anilor '50.

"Doamne!", a spus Charlotte. "Părul este minunat, îmi place culoarea, îmi plac aceste bucle. Mă simt foarte, foarte bine. Este plăcut să te simți îngrijită, este plăcut să fii așa frumos aranjată și să fii atât de glamour".

Fiul Charlottei, Blake, a fost, de asemenea, uluit de transformare, recunoscând: "Dacă m-ar fi luat de la școală așa, nu cred că o recunoșteam".

Charlotte este acum pregătită pentru un viitor altfel: "Sunt gata să mă redescopăr, chiar mă voi concentra asupra mea și mă voi bucura de viață", a spus aceasta. Și la fel este și Jackie, care a spus că vrea să își trăiască altfel viața de acum înainte și să se îngrijească de ea așa cum merită cu adevărat.

Ashley Sky, femeia care s-a transformat în Catwoman. Tânăra a investit peste un milion de dolari ca să devină ca celebru... Solstițiul de vară 2021. Cea mai lungă zi din an este pe 21 iunie. Câte ore de lumină va avea ziua și ce tradiții sunt r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x