Antena Căutare

Trebuia să se bucure de prima zi de şcoală, dar a murit imediat după ce a făcut această fotografie

Prima zi de şcoală a fost ultima din viaţa lui Payton Lynn Crustner. Fetiţa, în vârstă de 9 ani, şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie. Înainte de a se urca în maşină, mama lui Payton i-a făcut o fotografie, o amintire a primei zi din clasa a cincea.

Prima zi de şcoală a fost ultima din viaţa lui Payton Lynn Crustner. Fetiţa, în vârstă de 9 ani, şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie. Înainte de a se urca în maşină, mama lui Payton i-a făcut o fotografie, o amintire a primei zi din clasa a patra.

Două maşini s-au lovit, marţi dimineaţă, în Rusk County, Texas. La volanul uneia dintre autovehicule se afla Miranda Michelle Clark, care îşi ducea copiii la şcoală (o fetiţă de 9 ani, un băiat de 3 ani şi un altul de 16). Al doilea şofer era un tânăr de 18 ani, Marcus Wayne Dukes.

Clark şi cei doi băieţi au fost duşi de urgenţă la spital, dar pentru micuţa Payton nu s-a mai putut face nimic. În ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanţă, copila a fost declarată decedată, la faţa locului. Fratele ei cel mare este şi el în stare gravă, fiind ţinut în viaţă de aparate.

Ultimul moment de fericire al lui Payton a fost imortalizat în această fotografie, făcută de mama ei cu câteva minute înainte de tragicul accident.

Trebuia să se bucure de prima zi de şcoală, dar a murit imediat după ce a făcut această fotografie

Ce se întâmplă când o pui pe bunica de 89 de ani domnișoară de onoare!... Oraşul în care pisicile sunt INTERZISE. Cu ce le-au greşit felinele locuitorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x