Antena Căutare

Trei lucruri pe care NU trebuie să le faci la PRIMA ÎNTÂLNIRE! Le ştiai?

Prima întâlnire este întotdeauna dificilă de ambele părți. Cu atât mai mult cu cât cei doi parteneri se plac reciproc și vor ceva de durată. Există însă o serie de lucruri care ar trebui să fie evitate

Prima întâlnire este întotdeauna dificilă de ambele părți. Cu atât mai mult cu cât cei doi parteneri se plac reciproc și vor ceva de durată. Există însă o serie de lucruri care ar trebui să fie evitate, după cum notează Libertatea.

1. NU intarzia sub nicio formă! Acest lucru este valabil pentru mai multe situatii, fie pentru un interviu, pentru un job, facultate, scoala. Cu atât mai mult cu cât ar putea fi vorba despre un om cu care să-ți petreci restul vieții.

2. NU vorbi la telefon si nu trimite mesaje intruna! Acest lucru va arăta că ești dezinteresat de interlocutorul său. Și e păcat să pornești cu stângul o relație.

3. NU vorbi despre familie şi nici despre problemele pe care le ai! Nimeni nu este interesat de problemele tale, cu atât mai mult cu cât nu te cunoaște foarte bine.

Articolul continuă după reclamă
Vrei să ai o DANTURĂ PERFECTĂ? Iată ce NU trebuie să faci NICIODATĂ! Dacă respecţi, UIŢI de PROBLEME... Descoperire FABULOASĂ în România: Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva la noi în ţară: "Este unică şi va rămâne ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x