Antena Căutare

Trei marinari naufragiaţi pe o insulă, găsiţi în viaţă după ce au scris S.O.S. în nisip - Video

Viaţa bate filmul. Trei marinari naufragiaţi pe o insulă din Pacific au fost găsiţi în viaţă după ce au scris "S.O.S." în nisip. Cei trei bărbaţi s-au pierdut după ce s-au înghesuit într-o barcă cu motor de doar 7 metri, iar ambarcaţiunea a rămas fără combustibil în larg.

La trei zile după ce au fost daţi dispăruţi, mesajul uriaş de ajutor a fost văzut de la 500 de metri altitudine de un avion cisternă american. Ulterior, două elicoptere australiene au adus apă şi mâncare naufragiaţilor.

Marinarii, scăpaţi nevătămaţi din această peripeţie, au fost urcaţi la bordul unui vas de patrulă. Pe drumul de întoarcere, au fost izolaţi de restul echipajului, de teama coronavirusului.

Reguli păcănele online pentru începători: Tot ce trebuie să știi despre sloturile pe net... Un bebeluș s-a născut perfect sănătos, deși avea cordonul ombilical răsucit în jurul gâtului de șase ori: ”E un miracol....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x