Antena Căutare

Trei pe primul loc! Asa ceva se intampla o data la 30 de milioane de curse

Ceea ce specialistii spun ca are o sansa din 30 de milioane sa se intample, s-a intamplat la o cursa de caini de la Wimbledon, vinerea trecuta. Trei caini au trecut linia de sosire in exact acelasi timp, nici macar aparatul care cronometreaza cursa la ordinul sutimilor de secunda neputand sa dea un castigator.

Nasurile ogarilor Murlens Houdini, Lightning Speed si Tinas Luke se aflau exact pe linia de finish, in momentul in care fotografia de final a fost facuta. Toti cei trei caini au obtinut timpul de 28,87 de secunde, la cursa de 480 de metri.

Cum cursa era una de calificare, si numai doi caini pot concura in viitoarea cursa, organizatori au fost nevoiti sa traga la sorti, ogarul Tinas Luke fiind ghinionistul care a nu va concura mai departe.

James McCreadie, purtatorul de cuvant al Comisiei Curselor de Ogari din Marea Britanie, spune ca sansele unui astfel de final sunt mai mici decat cele de a castiga la loterie.

“Cainii alearga cu peste 65 de kilometri la ora cand ajung la linia de sosire. Ca trei dintre ei sa termine cursa cu acelasi timp... E o sansa din multe, multe milioane. E ca si cum ai castiga la loterie si ai fi lovit de un meteorit in aceeasi zi".

Cursele de ogari se situeaza pe locul patru in preferintele spectatorilor britanici, adunand peste doua milioane de amatori in fiecare an, pe cele 26 de arene special construite.

Citeste si Jurnalul!

FOTO GALERIE: Ea este printesa ARABELA!!! O mai tineti minte?... VIDEO! Romanian Style, parodia autohtona a hitului "Gangnam Style": Turai, maa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x