Antena Căutare

Trei profeții cumplite din Biblie s-au adeverit și anunță Apocalipsa! Creștinii sunt șocați! Ce se întâmplă

Creștinii din întreaga lume sunt în stare de șoc și trăiesc momente istorice, după ce în ultima perioadă s-au împlinit trei profeții ce anunță Apocalipsa! Ce s-a întâmplat și ce semne i-a făcut pe credincioși să se sperie că se apropie sfârșitul lumii?

Trei profetii despre Apocalipsa din Biblie s-au implinit

Creștinii din întreaga lume sunt în stare de șoc și trăiesc momente istorice, după ce în ultima perioadă s-au împlinit trei profeții ce anunță Apocalipsa! Ce s-a întâmplat și ce semne i-a făcut pe credincioși să se sperie că se apropie sfârșitul lumii?

Orice credincios știe că în Biblie există referiri clare despre semnele sfărșitului lumii și despre modul în care omenirea va afla că se apropie Apocalipsa. Printre semne prevestitoare se numără inclusiv apariția tot mai frecventă a bolilor, a tragediilor, a războaielor și a catastrofelor naturale. Mai mult decât atât, mai scrie în Biblie că, potrivit unei profeții despre Apocalipsă, o imensă stea sau minge de foc va cădea pe Pământ, făcând numeroase victime.

PRIMA PROFEȚIE DIN BIBLIE CE S-A ADEVERIT

O cunoscută organizație din Israel a anunțat recent faptul că o profeție din Biblie s-a adeverit, lucru ce a îngrijorat credincioșii din întreaga lume. În credința creștină și iudaică, nașterea unui vițel roșu în întregime reprezintă un semn al schimbării lumii. Nu a mai durat mult și, cam la o lună distanță, alte două profeții din Biblie s-au adeverit.

Trei profeții cumplite din Biblie s-au adeverit și anunță Apocalipsa! Creștinii sunt șocați! Ce se întâmplă

Trei profetii despre Apocalipsa din Biblie s-au implinit

Acesta este semnul despre care evreii cred că ar anunța construcția celui de-al Treilea Templu Sfânt din Ierusalim și deci, apropierea Apocalipsei.

A DOUA PROFEȚIE DIN BIBLIE

În timp ce unii creștini și credincioși sunt de părere că semnul este unul cât se poate de clar și de biblic, confirmând profeția, alții sunt de părere că avem de-a face cu o simplă legendă.

Un fotograf israelian pe nume Noan Bedein a reușit să pozeze un detaliu ce i-a făcut pe creștinii din întreaga lume să fie în stare de șoc.

Mai exact, bărbatul a găsit pești vii în Marea Moartă, despre care cu toții am învățat la geografie că nu cuprinde forme de viață. În Biblie, la scrierile lui Ezekiel, apariția vietăților în Marea Moartă este considerat a fi un semn al apropierii momentului în care va avea loc sfârșitul lumii.

Trei profeții cumplite din Biblie s-au adeverit și anunță Apocalipsa! Creștinii sunt șocați! Ce se întâmplă

Ce anunță cele trei profeții ce s-au împlinit

AL TREILEA SEMN AL APOCALIPSEI

Apoi, nu a mai durat mult până ce a treia profeție din Biblie s-a împlinit!

Totul s-a petrecut la Zidul Plângerii din Ierusalim, principalul loc sacru al iudaismului. Turiștii veniți să viziteze locul considerat a fi sfânt au văzut un șarpe apărând dintre pietrele Zidului Plângerii. Un martor a filmat totul și, în scurt timp, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase controverse printre creștini și evrei deopotrivă.

O publicație locală a relatat faptul că „trăim vremuri cu adevărat periculoase, ce preced venirea lui Mesia pe Pământ”.

Alții sunt de părere că apariția șarpelui printre pietrele Zidului Plângerii ar putea să fie un semn de rău augur, ce prevestește timpuri grele sau chiar nenorociri.

Video! Se pune presiune pe jucători. Real Madrid va instala televizoare în pisoarele de pe ”Bernabeu”, pentru ca fanii s... De unde vine ”Papură Vodă”. Povestea domnitorului otrăvit la 20 de ani. ”Foamete mare era. Ci oamenii pisau papura, pe p...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x