Căutare Live

Trei zodii care iau mereu deciziile greşite în iubire. Sfatul astrologilor: nu vă mai grăbiţi!

Tuturor ni se întâmplă să facem alegeri greşite, să luăm decizii pripite, că mai apoi să regretăm amarnic. Important este să nu repetăm greşelile din trecut

Tuturor ni se întâmplă să facem alegeri greşite, să luăm decizii pripite, că mai apoi să regretăm amarnic. Important este să nu repetăm greşelile din trecut

Conform astrologilor există, însă, trei zodii care nu fac altceva decât să o dea de fiecare cu bâta în baltă atunci când vine vorba despre iubire.

Gemeni: Gemenii sunt probabil nativii cei mai inteligenţi. Cu toate acestea, nu au un fler deosebit în ceea ce priveşte oamenii. Aşa se face că ajung să treacă prin numeroase încercări în viaţa lor până vor întâlni persoana ideală. Vor trăi dezamăgiri multe, unele cumplite.

Peşti: Nativul Peşti e pasional, iubeşte cu toată fiinţa lui, uneori e chiar sufocant cu modul în care îşi manifesta dragostea. Abordează relaţia foarte intens şi ar face orice să îşi menţină partenerul aproape. Se dăruieşte total, face sacrificii uriaşe, dar cere şi foarte mult în schimb, iar nu oricine e dispus să ofere.

Săgetător: Săgetătorul este recunoscut pentru alegerile nepotrivite pe care le face în privinţa partenerului de viaţă. Atunci când însă va realiza că lucrurile nu merg în direcţia corectă, va divorţa şi va trece mai departe cu fruntea sus.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri