Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Trei zodii cărora le place "să-ţi dea peste nas" cu fiecare ocazie. Eşti printre ele?

Există zodii care nu suportă să nu aibă dreptate, iar cu fiecare ocazie "îi taxează" pe cei din jur! În cazul în care le-ai contrazis, te țin minte și se răzbună când îți este lumea mai dragă.

Fată răzbunătoare

Există zodii care nu suportă să nu aibă dreptate, iar cu fiecare ocazie "îi taxează" pe cei din jur! În cazul în care le-ai contrazis, te țin minte și se răzbună cu prima ocazie. Nu crezi asta? Atunci supără un Geamăn, o Fecioară sau un Scorpion!

Iată care sunt cele trei zodii cărora le place să-ți dea peste nas!


Gemeni
Gemenii nu pot să tacă defel: sunt firi vorbărețe, aplecate spre studiu, însă destul de dezechilibrate încât să nu știe cum să-și gestioneze cunoștințele. Deseori, Gemenii devin confuzi în legătură cu ceea ce știu, se încurcă în date, cu toate acestea, nu ezită să-și susțină sus și tare ideea. În cazul în care, la un moment dat, ai avut dreptate într-o discuție purtată cu un ”Geamăn”, acesta nu doar că te va aștepta la cotitură, dar te va urmări, doar, doar te va prinde cu ceva. Dacă nu îi iese, te provoacă într-o discuție dintr-un domeniu pe care îl stăpânește foarte bine și, la prima abatere, îți va da peste nas.

Fecioară
Fecioara este tot timpul în gardă și nu-i scapă nimic din ceeea ce se întâmplă în jurul ei, desi aparent este absentă. Disimulează izolarea, dar în realitate îi studiază pe toți cei din jur și nu există persoană despre care nu să aibă o părere și pe care, ulterior, să nu o pună la punct. Analitică, vorbăreață, dar foarte nesigură pe ea, cea mai mare spaimă a Fecioarei este faptul că nu face față într-o dispută. Frica ei vine din faptul că, fiind deseori prea critică nu doar față de cei din jur, dar și cu ea însăși, se teme la rândul ei de judecata aspră a celorlalți. Pentru a-i contracara și a încerca să se ridice la nivelul celor pe care îi crede superiori este tot timpul prea serioasă, prea tăioasă și gata de atac. În paralel, aderă la nivelul acestora și caută să intre în mintea lor, se interesează de lecturile, activitățile lor. Pentru a reuși asta se apropie destul de mult de ei, iar când îi prinde pe picior greșit, Fecioara încearcă să-i pună la punct cu ascuțimea-i caracteristică.

Scorpion
Cea mai dură judecată este cea venită din partea Scorpionului. Este aspru, dar și iute la mânie, iar când se înfurie pe cineva, Scorpionul iese la atac cu toate armele din dotare. Bărbații își pun adversarii la punct prin agresiune fizică și verbală, în timp ce femeile îi umilesc doar verbal. Ferește-te de Scorpion, nu-l contrazice, pentru că nu-i place deloc asta, iar dacă se întâmplă să intri în vizorul lui, vei fi ”urecheat” în cel mai dur mod posibil.

Citeşte continuarea AICI

Foto: 123rf.com

Recomandari