Antena Căutare

Trei zodii de femei care îi ÎNNEBUNESC pe bărbaţi. Domnul să te ferească de vreuna dintre ele. Odată prins, nu mai scapi!

Sunt Evele care te cuceresc instant, de care te îndrăgostești și a căror putere e ca un magnet pentru tine! Ai grijă însă, s-ar putea ca odată prins în mrejele lor să nu mai scapi!

Sunt Evele care te cuceresc instant, de care te îndrăgostești și a căror putere e ca un magnet pentru tine! Ai grijă însă, s-ar putea ca odată prins în mrejele lor să nu mai scapi!

Berbec

Femeile născute în zodia Berbec au foarte multe trăsături frumoase, sunt voluptoase, au un corp frumos şi reuşesc să atragă dintr-o singură privire. Au o piele mătăsoasă şi netedă, care odată este atinsă, nu mai poate fi uitată. Şi reuşesc să incite orice bărbat. Le place să cucerească şi îşi vor scoate toate armele atunci când vor pune ochii pe un bărbat aşa cum îşi doresc. Adoră să se joace cu mintea pretendentului şi să îl atragă în mrejele dragostei.

Leu

Au o frumuseţe de invidiat: forme generoase, bust frumos, picioare foarte bine sculptate. Au un farmec aparte şi este imposibil să treacă neobservate. Senzualitatea cu care se mişcăşi vorbesc le va aduce la picioare pe oricine îşi doresc. Faptul că se consideră buricul pământului le va determina să fie foarte ambiţioase în a-şi arată calităţile, în a-şi folosi farmecele. Şi reuşesc să atragă mereu atenţia asupra lor. Foarte mulţi bărbaţi se intimidează în prezenţa lor. În pat sunt excepţionale!

Scorpion

Foarte senzuale şi sexy, nativele Scorpion au un gust rafinat şi nu acceptă orice bărbat în viaţă lor. Asta nu înseamnă însă că nu le place să flirteze. Se îndrăgostesc foarte uşorîn momentul în care sunt atrase de un bărbat, dar le place foarte mult să se joace cu focul. Sunt dezinhibate, iar asta adoră cel mai mult bărbaţii la ele. Sunt senzuale şi adoră să-şi satisfacă partenerul, dar şi să fie răsfăţate cu cadouri scumpe. Bărbaţii sunt înnebuniţi după felul lor de a fi, mai ales pentru că aceste femei inspiră multă încredere.


Zodia în care se nasc femeile zeițe: frumoase, hotărâte și încrezătoare în forțele proprii... Horoscop. Care vor fi zilele cu NOROC, dar şi cele cu GHINION pentru fiecare zodie în luna august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x