Antena Căutare

Trenul lui James Bond exista si face curse regulate

O excursie intre Londra si Edinburgh poate fi facuta, acum, si cu trenul James Bond. Numele celui mai recent film cu agentul 007, Skyfall, a fost dat unei garnituri feroviare cu 11 vagoane.

James Bond are, acum, propriul sau tren, nu in film, ci in lumea reala. Numele celui mai recent film cu agentul 007, Skyfall, a fost dat unei garnituri feroviare care va circula intre Londra si Edinburgh.

Trenul nu poarta doar numele, ci si imaginea lui Bond, incarnat, fireste, de Daniel Craig.

Mai multe filme din seria cu James Bond au pus in scena calatorii pe calea ferata, dar in Skyfall trenul joaca un rol deosebit de important. Mai intai, agentul distruge, partial, un vagon, pentru a captura un personaj negativ. Si tot pe un tren se desfasoara scena care i-a infiorat pe toti fanii lui Bond, atunci cand el este impuscat.

Din pacate, interpretul lui Bond, Daniel Craig, nu a putut fi prezent la ceremonie. El a delegat-o pe colega sa de distributie, Naomie Harris, cea care il impusca in film. Fireste, actrita era mult mai destinsa decat personajul ei.

VIDEO! Petrecere surpriza pentru ursul Baloo. Laptele, fructele si mierea sunt preferatele mascotei de la Straja... Tehnologia, viitorul modei: Haine cu GPS!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x