Antena Căutare

Trenurile InterCity vor fi dotate cu carti gratuite pentru calatori

Dupa ce in luna septembrie in autobuzele din Bucuresti si in metrou au fost puse la dispozitia calatorilor mai multe carti, a venit randul trenurilor. Peste 60 de volume de literatura romana si universala vor putea fi cititein trenurile de calatori de pe ruta Bucuresti Nord-Galati.

Trenurile InterCity vor fi dotate cu carti gratuite pentru calatori
| Intact Images

Primul tren in care vor fi puse la dispozitia calatorilor mai multe carti este InterCity IC 573, care va pleca din Gara de Nord vineri, la ora 15:40. Cei care calatoresc cu trenul vor putea sa isi descarce gratuit si o carte electronica pe telefon. Potrivit Mediafax, proiectul este organizat de o librarie online, in colaborare cu CFR Calatori.

Printre cele 60 de titluri puse la dispozitia calatorilor de pe ruta Bucuresti Nord-Galati de cele 30 de edituri partenere in proiect se numara "Cel mai iubit dintre pamanteni", de Marin Preda, "Codul bunelor maniere", de Nadine de Rothschild, "Hotii de frumusete", de Pascal Bruckner, "India Picanta", de Patrichi Adelina, si "Inca o zi infecta", de Pierre Enckel.

Deoarece la primele doua etape ale proiectului, mai multe carti au disparut din autobuze si din garniturile de metrou, de aceasta data, volumele vor fi legate cu lantisoare.

Neuromarketing-ul, noua metoda de a detecta dorintele ascunse ale oamenilor... Filaret, prima gara din Bucuresti. Azi face 143 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x