Trotuare pentru vaci, intr-o comuna din judetul Gorj

Ce-i lipseste saracului? Nu tichie de margaritar, ci trotuare... pe camp. S-au gandit autoritatile dintr-o comuna din Gorj ca investitia ar fi numai buna. Neobisnuiti insa cu trotuarele, oamenii le cam evita. Se plimba, in schimb, pe ele, nestingherite, vacile satenilor.


Nu doar ca s-au gandit. Au si pus planul in aplicare. Pietoni? Poate doar cate unul la cateva zile! Daca nu chiar saptamani.

Asta, in timp ce in sat, unde chiar ar fi nevoie de trotuar, investitia se lasa asteptata.

Si asta nu e tot. In sat ar putea fi construite si cai de acces catre terenurile oamenilor. Evident, tot cu asfalt. Nu de alta, dar primaria nu vrea ca satenii sa-si strice carutele in gropile de pe drum.Citeste si Antena3

Foto: reticent.ca

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri